• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSS

24.03.2016

10:34

"ORLOVI" NAS STVARNO ZA*EBAVAJU! Tošić: Dajemo maksimum! Rajković: Atmosfera raste!

Fudbal

"ORLOVI" NAS STVARNO ZA*EBAVAJU! Tošić: Dajemo maksimum! Rajković: Atmosfera raste!

Podeli vest

Gledamo li mi iste utakmice? Srpski fudbalski reprezentativci Slobodan Rajković i Zoran Tošić, posle poraza od Poljske u Poznanju 1:0, istakli su da nije prijatno kad se gubi, ali da raduje dobra igra i posebno odlična atmosfera među igračima

- Ne mogu da kažem da je osećaj posle poraza lep i dobar, ali moramo da budemo iskreni i kažemo da posle svega što smo pokazali, igre i prilika koje smo imali, nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo daleko više šansi, a primili smo jeftin gol. Morali smo bolje da reagujemo, pogotovo što se u prethodnim utakmicama nešto slično dešavalo i te greške moramo da svedemo na minumum. Atmosfera medu nama igračima polako raste, bez obzira na sve okolnosti - istakao je Rajković, a prenosi zvanični sajt FSS.

BANE IVANOVIĆ MISLI DA SU "ORLOVI" BILI DOBRI?! Imali smo ideju u igri, nismo zaslužili poraz!

Ipak, povratnik u nacionalni tim, nije hteo da proognozira šta će biti u narednom periodu.

- Mi smo mnogo puta rekli da obećava i da smo na dobrom putu, ali ajde sada da ostanemo na zemlji i da se skoncentrišemo na narednu utakmicu, da ono što je bilo dobro da ponavljamo, a ono što je bilo loše da otklanjamo. Želimo u budućnosti mnogo toga i sada idemo korak po korak - poručio je Rajković.

AP PHOTO

Tošić je istakao da je ekipa u najmanju ruku bila egal sa Poljacima i osvrnuo se na potrese u reprezenatcije uoči puta, odnosno na "povlačenje" Dušana Tadića i Nemanje Gudelja.

(VIDEO) KOD "ORLOVA" NIŠTA NOVO! Reprezentacija Srbije izgubila u Poznanju od Poljske - 1:0

- Navikli smo na udare i ovakve stvari. A to što se pričalo, pa svaki igrač je dovoljno odrastao da bi morao da zna šta govori. Mi gledamo da damo svoj maksimum i o tim stvarima koje se događaju oko reprezentacije, nećemo da govorimo. Važno je da smo mi ovde složni - rekao je Tošić.

Srbija naredni meč igra 29. marta protiv Estonije u Talinu.

OČEKIVANO, ĆURČIĆ ZADOVOLJAN: Nismo zaslužili da izgubimo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 8 godina

Ma terajte i tog Curcica i Karadzica i celu ekipu u.Falje se svira ko i oni nama.\n

marko

pre 8 godina

Pa dobro,realno smo stvarno imali vise sansi i nekako je izgledalo da smo bar za nijansu dominantniji.Dobro momci igraju,samo napred \n

zoran

pre 8 godina

Odlicni su bii. Borili se. Izgradili nekoliko izglednih sansi. Poljski golman bio izvanredan.Moci se borii. Da je igra Zivkovic bilo bi bolje. Problem je Tole i fud. organizacija.

Pedjolino

pre 8 godina

Бане је у праву нису "орлови" заслужили пораз али нису ни плате...

Fusbaler

pre 8 godina

Kad ode Predsednik FFS onda ce mo igrati bolje. Zivi bili pa videli!!!

Bgd

pre 8 godina

Molim vas da ih ne nazivate orlovima. Orao je veličanstvena i korisna ptica a ovo su najobičniji cirkuzanti, šarlatani i neznalice sa sve selektorom na čelu.Najobičnija gomila neznalica.

G60

pre 8 godina

Niste vi nikakvi orlovi nego ste ovnovi. Kako vas jos nije sramota da dajete izjave da ste zadovoljni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija