• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2016

16:16

KARADŽIĆ UZVRATIO TERZIĆU: Neka lice sa poternice vrati ono što je otelo klubovima!

Fudbal

KARADŽIĆ UZVRATIO TERZIĆU: Neka lice sa poternice vrati ono što je otelo klubovima!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić žestoko je uzvratio na nove prozivke Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru Crvene zvezde, nazivajući ga "licem sa poternice"

 

 

Povod su bile izjave Terzića od pre nekoliko dana, u kojima je rekao da je "Karadžić naneo mnogo zla Crvenoj zvezdi i da zbog toga mora da ode".

Prvo čovek FSS Tomislav Karadžić je odgovor poslao u vidu saopštenja na sajtu FSS.

- Lice sa poternice, čovek protiv kojeg se vodi proces zbog malverzacija u fudbalu, osoba koja je godinama bežala od pravde, sada u Srbiji drži predavanje studentima (!?) i ponovo insinuira, obmanjuje i laže, plašeći se svoje ružne prošlosti.

I neće institucija FSS iz koje je pobegao na „usavršavanje“, da bilo šta objašnjava. Ne, ni njemu, ni onima koji godinama prodaju mlade srpske igrače kao belo roblje, mnogima svesno uništavajući karijeru. Bahatost i alavost čoveka koji od fudbala godinama samo otima ostavljajući iza sebe jezivu pustoš, kancer su srpskog fudbala. Od te istine begunac ne može da pobegne. Gde god da je bio svih ovih godina i šta god da je radio, interes mu je bio samo lični. Uzeti, oteti, prodati, pretiti, namestiti.

U to blato ni ja, ni niko iz institucije FSS na čijem sam čelu, neće da se valja. Ružno lice srpskog fudbala zna i može da funkcioniše samo u haosu koji stvaraju ljudi njegove biografije.

Klubovi su osiromašeni i zaduženi, a vi ste se obogatili.

Moj stav je jasan, vratite klubovima ono što ste im oteli, ako ste milione potrošili, prodajte vile koje ste sagradili po Dedinju.

I na kraju, završavajući svoj osmogodišnji mandat smatram da je jedan od mojih doprinosa fudbalu što takvim ljudima nisam dozvolio da uđu u FSS, jer za njih tamo nikada i neće biti mesta - odgovorio je Tomislav Karadžić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volem

pre 8 godina

Jao sto je ovo lepo,bas divno,ja najvise volem da slusam kako se lopovi medjusobno optuzuju,jako zanimljivo ako ste zapazili u njihovim svadjama se uopste ne dovodi u pitanje da li su oni lopovi podrazumeva se da jesu,vec ko je vise ukrao i uvek onog drugog boli sto je se ovaj vise nakrao od njega,prava zabava za sirotinju ,narod nema leba da jede(ironija,nema za leba al zato ima za internet)al zato obozava da cita i komentarise ovakve opskurne likove,naravno ko nema para za internet tu je drugi vid zabave farma ili parovi,naravno podrazumeva se da se ima para za pretplatu,a ako se nema para ni za pretplatu,jbg onda setajte.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija