• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: juznevesti

31.03.2016

14:11

"BOLNICA" U SURDULICI PRED PARTIZAN! Fudbalere Radnika "pokosio" virus!

Fudbal

"BOLNICA" U SURDULICI PRED PARTIZAN! Fudbalere Radnika "pokosio" virus!

Podeli vest

Radnik iz Surdulice u subotu (16.00) prvi put gostuje Partizanu. Međutim, debitant Superlige neće moći u najjačem sastavu da izađe na megdan crno-belima

- Mi se ove nedelje intenzivno pripremamo za seriju utakmica, jer nas u roku od osam dana očekuju tri meča. Imali smo problema sa bolestima sedmorice, osmorice igrača, tako da smo imali mnogo peripetija na treninzima proteklih dana, jer smo ponekad trenirali sa samo 12, 13 fudbalera - istakao je trener Surduličana Miloš Veselinović.

U svakom slučaju, ekipa iz Surdulice jedva čeka duel sa aktuelnim šampionom Srbije. 

- Ne igra se svaki dan sa Partizanom, pa sa nestrpljenjem očekujemo taj meč i nadam se da ćemo se predstaviti u što boljem svetlu. Svaka utakmica ovakvog tipa nosi posebnu dozu emotivnog naboja i svakako će to biti poseban meč za nas - istakao je Veselinović, koji je pohvalio crno-bele i zaključio da se vidi pomak u igri u odnosu na jesenji deo prvenstva.

Takođe, Radnik će u Humskoj imati podršku najmanje 250 navijača, koji dolaze iz Surdulice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija