• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Independent

01.04.2016

14:13

BOGATSTVO ZA MESIJA! Siti nudi Argentincu za prelazak MILION EVRA NEDELJNO!

Fudbal

BOGATSTVO ZA MESIJA! Siti nudi Argentincu za prelazak MILION EVRA NEDELJNO!

Podeli vest

Mančester siti je spreman da razbije sef da bi doveo Lionela Mesija! Najboljem fudbaleru sveta gazde "sitija" nude platu od MILION EVRA NEDELJNO samo da pređe u njihov klub

 

 

Kako tvrdi engleski list "Independent", Leo Mesi i Barselona nikako ne uspevaju da se dogovore oko nastavka saradnje, pa Argentinac i njegov otac, koji je glavni pregovarač, sve češće u intervjuima ostavljaju mogućnost da on promeni sredinu najkasnije u leto 2018. godine, kada mu ističe ugovor sa španskim klubom.

Novi menadžer Mančester sitija od juna biće Pep Gvardiola, trener kod kojeg je Leo Mesi "eksplodirao" i postao najbolji fudbaler sveta i taj fantastični spoj gazde "građana" žele da prenesi na njihov stadion.

Pitanje je samo koliko novca bi Siti morao da plati Barseloni da bi se ona odrekla svoje "zlatne koke".

(VIDEO) MESI RAZBESNEO EGIPĆANE: Nosi tvoje smrdljive kopačke u Argentinu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 8 godina

Niko na kugli zemaljskoj,od fudbalera nije ni blizu te cifre.Sve je to najobičnija farsa bogatih magaraca.Generalno,koji fudbaler je zaslužio da bude plaćen toliki iznos?Uglavnom od škole imaju dva velika odmora,to što trče za loptom kratko traje.Znači što pre napraviti "zvezdu od polu pismenog idiota" pre će početi da bude talon za uspešnog sportistu i onda to vuče potpuno druge stvari u odnosu na njegov realan kvalitet.Zato sve češće imamo situacije,da su golobradi mladići pukli ko' zvečke i misle da su Boga za bradu uhvatili,pa ucenjuju sve redom,od klubova pa nadalje.Najobičnija sprdačina!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija