• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.04.2016

18:00

(VIDEO) LIVERPUL ODIGRAO ZA LESTER! Totenhemu samo bod na "Enfildu", Njukaslu ne pomaže ni Mitrović

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL ODIGRAO ZA LESTER! Totenhemu samo bod na "Enfildu", Njukaslu ne pomaže ni Mitrović

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala i Mančester Sitija ostvarili su ubedljive pobede u 32. kola Premijer lige, dok su Liverpul i Totenhem odigrali 1:1. Među strelcima u ovom kolu bili su Aleksandar Kolarov i Aleksandar Mitrović, čiji je Njukasl poražen sa 3:2

Tobdžije su sa 4:0 na svom terenu pobedili Votford. Izabranici Arsena Vengera su došli do 17. pobede ove sezone i primakli se na osam bodova vodećem Lesteru, pošto sada imaju isti broj utakmica.

Arsenal je poveo preko Sančesa u četvrtom minutu, da bi  Ivobi udvostručio prednost a Belerin pogodio za 3:0 u 48. minutu, tačku na ubedljivu pobedu stavio je  Volkot u poslednjem minutu regularnog dela utakmice. 

Njukasl je poražen sa 3:2 od Noriča i pored dva gola Mitrovića. Mogao je bivši napadač Partizana da donese "svrakama" bar bod ali je u sudijskom vremenu Olson obezbedio domaćinu ceo plen. 

Vest Hem i Kristal Palas su igrali 2:2, a meč je obeležio gol Pajea iz slobodnog udarca.


Liverpul i Totenhem odigrali su meč bez pobednika na "Enfildu" - 1:1. Remi je teže pao "sparsima" koji jure Lester na prvom mestu, pa sada imaju četiri boda manje, a četiri više od trećeplasiranog Arsenala.


Liverpul je poveo pogotkom Kutinja, ali su gosti iz Londona izjednačilo preko Kejna i postavili konačan rezultat - 1:1.  

 

PREMIJER LIGA

32. kolo

Subota

Aston Vila - Čelsi    0:4 (0:2)
(Loftus-Čik 26, Pato 45+3 (pen), Pedro 46, 59)

Arsenal - Votford 4:0 (2:0)
(Sančez 4, Ivobi 38, belerin 48, Volkot 80)    

Bornmut - Mančester siti 0:4 (0:3)  
(Fernando 7, De Brujne 12, Aguero 19, Kolarov 93)

Norič - Njukasl  3:2 (1:0)
(Klose 45, Mbokani 74, Olson 90+3 - Mitrović 71, 86 pen)

Sanderlend - VBA 0:0
 
Stouk - Svonsi  2:2 (2:0)
(Afelaj 13, Krkić 53 - Sigurdson 68, Paloši 79 )

Vest Hem - Kristal palas 2:2 (2:1)
(Lancini 18, Paje 41 - Dilejni 15, Gejl 75)

Liverpul - Totenhem 1:1 (1:0)
(Kutinjo 53, Kejn 61, )

Nedelja

Lester - Sautempton    14.30
Mančester junajted - Everton    17.00

Tabela: Lester 66, Totenhem 62, Arsenal 58, Mančester siti 54, Vest Hem 51, Mančester junajted 50, Sautempton 47, Stouk 47...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija