• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2016

12:40

KONTE BANUO NA TRENING ČELSIJA! Matić na raportu kod budućeg trenera!

Fudbal

KONTE BANUO NA TRENING ČELSIJA! Matić na raportu kod budućeg trenera!

Podeli vest

Antonio Konte, koji će na leto preuzeti ekipu Čelsija, iznenada je posetio "plavce" i obavio razgovor sa Nemanjom Matićem, Džonom Terijem, Edenom Azarom i Diegom Kostom

Konte želi što pre da se baci na prelazni rok, pa kako prenose engleski mediji želi da bude načisto ko ostaje, a ko odlazi sa "Stamford bridža".

Tako je održao odvojene sastanke sa Terijem, Matićem, Kostom i Azarom. Što se srpskog reprezentativca tiče, neizvesna mu je sudbina u Čelsiju. Navodno je nezadovoljan tokom cele sezone, pa se pominje da želi da ide iz kluba. S druge strane, vrlo je moguće da je Matić jedan od igrača koji su na listi za prodaju, pošto Čelsi namerava da poprilično renovira tim.

Teri navodno želi da ostane u klubu, ali će Konte odlučiti da li mu je potreban igrač od 35 godina, Azar je već viđen u Pari Sen Žermenu, dok se Kosta navodno vraća u Atletiko Madrid.  

KONAČNO I ZVANIČNO! Konte preuzima Čelsi od sledeće sezone


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija