• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.04.2016

18:16

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Mitar sve bliže Čempionšipu, Siti se izvukao

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Mitar sve bliže Čempionšipu, Siti se izvukao

Podeli vest

Fudbaleri Njukasla poraženi su od Sautemptona sa 3:1 i sve su bliže Čempionšipu, a novi neuspeh je doživeo i Čelsi, koji je izgubio od Svonsija 1:0

Iako su navijači Njukasla očekivali da će dolaskom Rafaela Beniteza na mesto menadžera, njihov tim izaći iz krize, "svrake" su nastavile let ka Čempionšipu.

Long je već posle četiri minuta poslao poruku gostima da nemaju čemu da se nadaju, Pele i Vanijama su dokusurili goste, koji su jedino uspeli da ublaže poraz preko Tausenda. Aleksandar Mitrović ovoga puta nije pomogao svom timu, dok je Dušan Tadić za Sautempton igrao do 84. minuta.

Branislav Ivanović je kao kapiten predvodio Čelsi na gostovanju Svonsiju, ali "plavci" su ponovo položili oružje u Premijer ligi. Za ekipu Gusa Hidinka ovoga puta koban je bio Sigurdson, koji je u 25. minutu savladao Begovića. Nemanja Matić nije bio u protokolu za ovaj susret.

Na ostalim mečevima, Bornmut je slavio protiv odavno prežaljene Aston Vile (2:1), a Kristal Palas je minimalcem slavio protiv Noriča.

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa Mančester siti je teškom mukom, na domaćem terenu, došao do tri boda protiv Vest Bromvič Albiona.

Gosti su poveli golom Sensenjoa, ali su "građani" ipak došli do preokreta preko Aguera i Nasrija. Aleksandar Kolarov je odigrao svih 90 minuza za Siti.

(VIDEO) KEROL POKOPAO NADE ARSENALA! "Čekićari" i "tobdžije" podelili bodove - 3:3

Premijer liga

33. kolo

Subota

Vest Hem - Arsenal 3:3 (2:2)
(Kerol 44, 45+2, 52 - Ozil 18, Sančez 35, Kosjelni 70)

Aston Vila - Bornmut 1:2 (0:1)
(Aju 85 - Kuk 45+2, King 74)

Kristal Palas - Norič 1:0 (0:0)
(Pančon 68)

Sautempton - Njukasl 3:1 (2:0)
(Long 4, Pele 38, Vanjama 55 - Tausend 65)

Svonsi - Čelsi 1:0 (1:0)
(Sigurdson 25)

Mančester siti - WBA 2:1 (1:1)
(Aguero 19, Nasri 66 - Sensenjo 6)

Nedelja

Sanderlend - Lester 14.30
Liverpul -Stouk 17.00
Totenhem - Mančester junajted 17.00

Tabela: Lester 69, Totenhem 62, Arsenal 59, Mančester siti 57, Mančester junajted 53, Vest Hem 52, Sautempton 50 ...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija