• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.04.2016

19:54

HET-TRIK PAVLOVIĆA! Čukarički deklasirao Borac na startu plej-ofa

Fudbal

HET-TRIK PAVLOVIĆA! Čukarički deklasirao Borac na startu plej-ofa

Podeli vest

U prvom meču plej-ofa Superlige Čukarički je savladao Borac sa 3:1 na Banovom brdu

Čukarički je poveo protiv Borca u 17. minutu pogotkom Andrije Pavlovića. Glavni krivac bio je golman Čačana Vladimir Bajić. Pavlović je vrlo traljavo šutirao iz kaznenog prostora, niko se nije nadao da će zatresti mrežu, čak je saigrač počeo da se ljuti na njega što mu nije dodao loptu. Ipak, ona je prošla kroz naručje nespretnog golmana Bajića, za veliko slavlje "brđana".

Posle pola sata igre isti igrač je duplirao rezultat, da bi Vujaklija u 37. minutu smanjio na 2:1. Međutim, Pavlović je het-trikom krunisao odličnu partiju i definitivno rešio pitanje pobednika utakmice. 

Čukaričkom je ova bila peta pobeda u nizu, dok Borac već osam mečeva ne zna za trijumf.

(VIDEO) GOLMANU BUŠNE RUKE! Dok su se igrači Čuke svađali čuvar mreže Borca primio presmešan gol

Starsportphoto

SUPERLIGA

31. KOLA

Plej-of

Petak

Čukarički - Borac 3:1 (2:1)
(Pavlović 17, 30, 61 - Vujaklija 37)

Subota 

Vojvodina - Radnički 15.00
Voždovac - Radnik 16.00
Crvena zvezda - Partizan 18.00

Tabela (plej-of): Crvena zvezda 41, Čukarički 30, Partizan 27, Vojvodina 23, Borac 23, Radnički Niš 23, Voždovac 20, Surdulica 19.

Plej-aut

Subota

Metalac - OFK Beograd 16.00
Javor - Spartak 16.00
Novi Pazar - Jagodina 16.00

Nedelja

Mladost - Rad 17.00

Tabela: Javor 18, Metalac 18, Mladost 17, Novi Pazar 16, OFK Beograd 14, Rad 13, Spartak 13, Jagodina 13.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija