• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

23.04.2016

09:13

KRAJ SAGE O IBANJEZU! Bek Zvezde neće igrati za Hrvatsku na EP!

Fudbal

KRAJ SAGE O IBANJEZU! Bek Zvezde neće igrati za Hrvatsku na EP!

Podeli vest

Menadžer i tast fudbalra Crvene zvezde Luisa Ibanjeza Darko Alagić jasno je poručio da Argentinac neće igrati za Hrvatsku na predstojećem Evropskom prvenstvu i tako stavio tačku na tu priču

Poslednjih nedelja Ibanjez je jedna od glavnih sportskih tema u Hrvatskoj, ali i u Srbiji, jer su se pojavile priče da bi levi bek Crvene zvezde mogao da dobije poziv selektora "vatrenih" Ante Čačića i učestvuje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

- Što se tiče teme Luis i hrvatska reprezentacija želeo bih ovom prilikom da prekinem medijsko razvlačenje vezano za njegov eventualni poziv. To u ovom trenutku šteti i njemu i klubu za koji trenutno nastupa. Biću kratak i jasan: niti će dobiti poziv, niti će ići na Evropsko prvenstvo zu Francusku - rekao je menadžer omalenog Argentinca Darko Alagić za Mocartsport.

HRVATI GURAJU IBANJEZA U REPREZENTACIJU! Džaja nema ništa protiv, Ćiro glasa "za"!

Ibanjez je u zagrebačkom Dinamu sarađivao sa sadašnjih selektorom Hrvatske, koji je levonogog bombardera držao na klupi.

- Sadasnji selektor Čačić bio je trener Luisu i u Dinamu pa nije uopšte realno da ga zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije video na poziciji levog beka.Toliko o sportskom aspektu na tu temu - istakao je Alagić i dodao da je o svemu razgovarao sa Ibanjezom.

- Razgovarao sam sa Luisom o tome i mislim da će poslušati moj savet da se fokusira isključivo na igre u Zvezdi. U ovome trenutku to je važnije od priča o tome hoće li dobiti ili ne poziv za reprezentaciju Hrvatske - konstatovao je Ibanjezov menadžer.

STRUČNJAK SVETSKOG GLASA! Jeličić: Srpska liga je preslaba da bi Ibanjez dobio poziv za Hrvatsku!

On se osvrnuo i na komentar Joška Jeličića, nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske, koji je poručio da je Ibanjez dobar dečko, ali da nema kvalitet za reprezentaciju, odnosno da igra u suviše slabom prvenstvu.

- Mogu da se osvrnem na još neke komentare iz Zagreba koji spočitavaju kvalitet srpske lige. Nije ona slabija od hrvatskog prvenstva, tako da je ta tema totalno presmešna. Luis je odnosom prema saigračima i klubu gde god je igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom fudbaleru i još boljem čoveku koji može da bude uzor svima. To je od veće važnosti nego golovi i asistencije. On je igrač koji svoj hleb zarađuje pošteno i predano - zaključio je Alegić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija