• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.04.2016

18:00

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Njukasl šokirao "Enfild", Tadić rešetao u mrežu Aston Vile!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Njukasl šokirao "Enfild", Tadić rešetao u mrežu Aston Vile!

Podeli vest

Njukasl nema nameru da digne ruke od borbe za opstanak čak ni onda kad je viđen na dnu! "Svrake" su gubile 2:0 od Liverpula danas na "Enfild roudu", ali su se uzdigle i osvojile vredan bod - 2:2

Zahuktali Liverpul je poveo posle samo dva minuta igre preko Danijela Staridža, a Adam Lalana je u 30. minutu duplirao prednost.

U nastavku potpuno druga slika. Njukasl se razigrao, krenuo na sve ili ništa i dobio - polovinu. Golovima Papisa Sisea i Džeka Kolbaka crno-beli su izborili remi.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić postigao je dva gola za Sautempton na gostovanju "fenjerašu" Aston Vili - 4:2.

Ostala je "svecima" teoretska šansa da mogu da se domognu mesta koje vodi u Evropu, dok je za Vilu sve već gotovo i seli se u drugu ligu.

Fudbaleri Mančester sitija upisali rutinsku pobedu nad Stoukom od 4:0

Ekipi Manuela Pelegrinija trebalo je 35 minuta da "otvore" protivnika, a to je učinio Fernando. A onda mašinerija sa "Etihada" nije mogla da se zaustavi...

Do kraja poluvremena je Aguero sa bele tačke udvostručio prednost svog tima, da bi u drugom poluvremenu mladi Iheanačo sa dva gola zapečatio sudbinu Stouka.

PREMIJER LIGA

35. kolo

Subota

Mančester siti - Stouk    4:0 (2:0)
(Fernando 35, Aguero 43, Iheanačo 64, 74)

Aston Vila - Sautempton  2:4 (1:2)
(Vestvud 45, 85 - Long 15, Tadić 39, 71, Mane 90)ž

Bornmut - Čelsi   1:4 (1:2)
(Elpik 36 - Pedro 5, Azar 34, 90, Vilijan 71)

Liverpul - Njukasl  2:2 (2:0)
(Staridž 2, Lalana 30 - Sise 49, Kolbak 66)

Nedelja

Sanderlend - Arsenal    15.05
Lester - Svonsi    17.15

Ponedeljak

Totenhem - VBA    21.00

Tabela: Lester 73, Totenhem 68, Mančester siti 64, Arsenal 63, Mančester junajted 59, Vest Hem 56, Liverpul 55...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija