• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2016

12:55

HEROJ ATLETIKA IDE U BARSU! Katalonci polažu prava na kupovinu Saula

Fudbal

HEROJ ATLETIKA IDE U BARSU! Katalonci polažu prava na kupovinu Saula

Podeli vest

Strelac pobedonosnog gola za Atletiko Madrid u prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Bajern Minhena (1:0) mogao bi da bude zvezda letnjeg prelaznog roka, a Barselona je prva u redu za mladog vezistu

Saul Nigez je prošao omladinsku školu Reala, ali nikada nije dobio priliku u dresu "kraljevića" pa je karijeru nastavio da gradi u Atletiku.

Na "Visente Kalderon" je stigao 2008. godine, a za prvi tim je debitovao 2012. Atletiko je 2011. godine prodao 40 odsto prava na Saulov ugovor jednom investicionom fondu iza kojeg stoji Žorž Mendeš. To znači da klub mora da konsultuje fond ako stigne ponuda za igrača.

NOJER SKINUO KAPU SAULU: Odradio je sjajan posao!

Da nevolja za "jorgandžije" bude još veća, mladi vezista bi mogao da padne u ruke velikog rivala - Barselone. Naime, prilikom transfera Davida Vilje iz Barse u Atletiko 2013. godine, dva kluba su dogovorila i da Katalonci imaju pravo preče kupovine Saula.

Otkupna klauzula za mladog vezistu iznosi 25 miliona evra, i ukoliko Barsa ponudi tu cifru, a niko drugi ne bude spreman da plati više, Saul će karijeru nastaviti na "Kamp Nou".

(VIDEO) ATLETIKOV KORAK KA FINALU! Simeoneovi "ratnici" bolji od bavarske mašinerije 1:0


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija