• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Express

05.05.2016

08:57

MATIĆ U CRNO-BELOM! Srpski reprezentativac se seli u Juventus!

Fudbal

MATIĆ U CRNO-BELOM! Srpski reprezentativac se seli u Juventus!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Matić od leta će biti novi fudbaler Juventusa, tvrde engleski mediji

 

List "Ekspres" objavio je ekskluzivnu informaciju da su se Čelsi i Juventus dogovorili oko transfera i da će Nemanja Matić za sumu od 25 miliona evra preći u Torino.

Navodno, čelnici "Stare dame" već duže od nedelju dana pregovaraju sa Matićem oko njegovih uslova i čvrsto veruju da će se sve dogovoriti u narednih nekoliko dana.

Nemanja Matić je prošle sezone bio najbolji igrač Čelsija, ali je u ovoj igrao ispod očekivanja, kao uostalom i ceo tim "plavaca". Novi menadžer Antonio Konte želi da napravi novi tim, u kojem, izgleda, nema mesta za srpskog vezistu.

Pored Matića, dozvolu za odlazak dobili su i golman Kurtoa, napadači Falkao i Remi, vezista Mikel, štoper Teri, a malo je verovatno da će pozajmljeni Pato biti otkupljen.

MATIĆ SANJA NACIONALNI STADION: Sramota me je od stranih igrača kada dođu u Beograd!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija