• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.05.2016

20:48

(FOTO/VIDEO) NAVIJAČKO LUDILO! Huligani Vest Hema flašama zasuli autobus Junajteda!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) NAVIJAČKO LUDILO! Huligani Vest Hema flašama zasuli autobus Junajteda!

Podeli vest

Meč između Vest Hema i Mančester junajteda, koji je trebalo da počne u 20.45, kasniće 45 minuta, jer je autobus sa igračima "đavola" napadnut ispred "Apton Parka"

Huligani londonskog kluba flašama su zasuli autobus koji je dovozio igrače Mančester junajteda, a sudeći prema fotografijama policija je imala pune ruke posla, a fudbalerim "đavola" nije bilo svejedno.

Vest Hem protiv Junajteda igra posljednju utakmicu na Apton Parku posle 112 godina, a huligani su upropastili istorijski momenat.

- Videli ste fotografije. Nije bilo lepo. Ali, ovde smo, moramo da se spremimo i uradimo ono zbog čega smo došli. Znamo da je ovo važan meč. Velika noć za njih, napuštaju stadion, ali siguran sam da je Vest Hem razočaran ponašanjem navijača - rekao je kapitenJunajteda Vejn Runi

Kris Smoling je sa osmehom na licu ispratio kamenovanje sopstvenog autobusa.

 

Reuters
Reuters
Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija