• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.05.2016

09:33

RADOMIR ANTIĆ U SVOM MANIRU: Žao mi je Slavoljuba Muslina!

Fudbal

RADOMIR ANTIĆ U SVOM MANIRU: Žao mi je Slavoljuba Muslina!

Podeli vest

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić kaže da žali Slavoljuba Muslina, novog stratega "orlova"

 

Antić i dalje ne krije ogorčenje na čelnike srpskog fudbala, koje ga drži još otkako je 2010. godine smenjen sa funkcije selektora.

- Suludo je pričati o nekom napretku i Rusiji dok nam fudbal vode ljudi koji su ga upropastili. Pa, oni se nisu setili da organizuju konferenciju za novinare, da se čovek predstavi javnosti! Šta dalje pričati? Žao mi je Muslina, gde je tu poštovanje, gde toga ima? U tu priču ne želim da se mešam - rekao je Radomir Antić za Blic.

Poslednje učešće na nekom velikom takmičenju Srbija je ostvarila 2010. godine kada je igrala na Mundijalu u Južnoj Africi, a selektor je tada bio Radomir Antić.

MUSLIN NA PRVOM ZADATKU! Selektor Srbije gleda finale Kupa u Milanovcu

MUSLIN POZVAO 32 "ORLA"! Na spisku novog selektora Pavlović, Mihajlović, Živković, Kahriman...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saca

pre 7 godina

Covek je apsolutno u pravu, ovo je osvajanje FSS od strane CZ, sa Trojanskim konjem u liku Kokeze a zatim i dovodjenjem Muslina za selektora.

dejan

pre 7 godina

upravu si ovo je osvajanje zvezde ok, onda ovo dosadasnje stanje u fss je ok dobro napredujemo na svim poljima idemo redovno na evropska i svjedska takmicenja i fifinoj listi svaki dan penjemo se ka vrhu,,,dobro bi bilo da je tako ali nazalost obrnuto je zato suti poklopi se i nejavljaj se jer stvari gledas usko,,,da sam ja birao ovako bi bilo predsjednik fss bio bi antic a ujedno koordinator svim mladjim kategorijama,,a kad bi fss postavili na zdrave noge selektor bi se lako nasao a dovodjenjem antica smirili bi i zvezdu i jsd jer covjek ima ime autoritet u svijetu a ovaj sadasnji izdanak jsd sta je uradio korisno dali iko zna za svojih 68 godina valjda toliko ima gdje je god bio u bilo kojim firmama propale su pa i sam fss

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija