• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

16.05.2016

15:46

FILIP KOSTIĆ OTKRIO ZA INFORMER: Idem iz Štutgarta, nisam igrač za drugu ligu!

Fudbal

FILIP KOSTIĆ OTKRIO ZA INFORMER: Idem iz Štutgarta, nisam igrač za drugu ligu!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Štutgarta Filip Kostić (23) rekao je za Informer da će sigurno na kraju sezone napustiti Štutgart, koji je u subotu posle 41 godine ispao iz Bundeslige u Cvajtu

 

Kostić je ove sezone odigrao 33 utakmice za Štutgart u svim takmičenjima, a postigao je pet golova i zabeležio sedam asistencija, ali njegov učinak nije pomogao ekipi Jirgena Krajmnjija da ostane u društvu najboljih u Nemačkoj.

- Idem! Imam dosta ponuda hvala bogu, videću gde ću da odem. Gledam da izaberem najbolje za mene, odlučiću posle reprezentativnih obaveza i kad saberem i oduzmem sve utiske. Nisam još odlučio gde ću - rekao je Kostić. 

Daćemo sve od sebe za SP

Filip Kostić smatra da je Slavoljub Muslin pravo rešenje za selektora i očekuje da se reprezentacija Srbije plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
- Smatram da je Slavoljub Muslin pravo rešenje za selektora. Nisam imao prilike da sarađujem u dosadašnjoj karijeri s njim, ali ono što je do mene ja ću da ispunim. Daću sto odsto sebe za reprezentaciju i uradiću sve sa svojim saigračima da se plasiramo u Rusiju na Svetsko prvenstvo. Mislim da sada imamo veliku šansu - rekao je Kostić.

Bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca i Groningena smatra da klub koji ima tradiciju kao Štutgart ne zaslužuje da igra u Cvajti.

- Nije lako to opisati... Pali smo kad je bilo najpotrebnije da zapnemo. Nismo izdržali do kraja. U finišu sezone nismo uspeli da ispravimo sve loše rezultate s početka sezone. Šteta što će sledeće sezone u drugoj ligi biti klub koji zaslužuje da igra u Ligi šampiona. Bundesliga je izgubila jedno veliko ime, stadion koji prima 60.000 navijača, ali nadam se da će se Štutgart već tamo one sezone vratiti iz Cvajte.

Kostić nije jedini srpski fudbaler koji je ispao iz "liga petice". Osim njega, u niži rang ide i standardni reprezentativac Aleksandar Mitrović s Njukaslom i Stefan Šćepović sa Hetafeom.

- To što smo Mitar i ja ispali iz Bundeslige, odnosno Premijer lige, neće se odražavati na naše igre u reprezentaciji. Mislim da u našem slučaju ne bi trebalo da se gleda učinak naših klubova, nego isključivo nas dvojice. Mislim da i Mitar i ja imamo veoma dobar individualni učinak u svojim klubovima - zaključio je Kostić.

(VIDEO) ŠTUTGART ISPAO! "Švabe" idu u drugu ligu, Ajntraht mora u baraž!

(VIDEO) FRKA U ŠTUTGARTU! Navijači upali na teren i pretili igračima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 7 godina

Realno nisi ni za prvu BUNDES LIGU,da ste nesto vredni nebi ni ispali.Pitaj DARU-BUBAMARU gde da nastavis karijeru.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija