• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

31.05.2016

14:18

MAMIĆ NAPADNUT ISPRED SUDA U SPLITU! Huligani ga gađali bakljama, flašama...

Fudbal

MAMIĆ NAPADNUT ISPRED SUDA U SPLITU! Huligani ga gađali bakljama, flašama...

Podeli vest

Doskorašnji gazda Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić fizički je napadnut danas u Splitu ispred zgrade Prekršajnog suda, gde ga je grupa huligana gađala bakljama, dimnim bombama, flašama...

 

 

Mamić je za danas imao zakazano suđenje u Split zbog čarki na jednoj od prethodnih utakmica sa Hajdukom u Splitu, a huligani su to očigledno znali i spremili mu sačekušu.

Kada je Mamićev vozač zaustavio automobil ispred suda, izletela je grupa huligana koja je arsenalom baklji, dimnih bombi i flaša zasula vozilo.

Zdravko Mamić je uspeo da pobegne u ulaz suda, a najviše je nastradao jedan parkirani automobil sa splitskim tablicama, kojem su polomljena stakla.

MAMIĆ ZNA ZNANJE! Dinamo prodao novog klinca za sedam miliona evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija