• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2016

13:03

(VIDEO) BIĆE MRTVIH U MARSEJU! Pogledajte makljažu Rusa i Engleza!

Fudbal

(VIDEO) BIĆE MRTVIH U MARSEJU! Pogledajte makljažu Rusa i Engleza!

Podeli vest

Engleski i ruski navijači u Marseju ne miriju već tri dana, a Francuzi se plaše da će sukobi posebno eskalirati pred duel dve selekcije koji počinje od 21 čas

Neredi navijača počeli su u četvrtak, a potom su nastavljeni žestokom tučom Rusa i Engleza na ulicama Marseja tokom petka. Policija je morala da interveniše u nekoliko navrata i suzavcima rasteruje huligane. 

Francuski mediji prenose da je u fizičkom obračunu jedan navijač brutalno prebijen dok je ležao na ulici, a potom je bačen u more. 

U Marseju su navodno za sada samo navijači Lokomotive, a tokom dana se očekuje dolazak pristalica CSKA, Zenita, Spartaka i Dinama.

U jednoj tuči kasno u petak učestvovali su u francuski navijači, a na društvenim mrežama se iz sata u sat pojavljaju novi snimci brutalnih obračuna huligana. 

(VIDEO/FOTO) ĐAVO IM NE DA MIRA! Engleski navijači izazivali, pa dobili batine od Rusa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija