• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.06.2016

17:49

UEFA SE PREDOMISLILA! Rusiji i Engleskoj preti isključenje sa EP!

Fudbal

UEFA SE PREDOMISLILA! Rusiji i Engleskoj preti isključenje sa EP!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) upozorila je danas Englesku i Rusiju da će ih suspendovati sa Evropskog prvenstva ako huligani medju navijačima tih reprezentacija nastave da izazivaju nerede

Prvobitno se pojavila informacija da bi samo Rusija mogla da snosi sankcije zbog divljanja navijača, ali ipak će i Englezi morati da se zabrinu.

- Izvršni komitet UEFA upozorio je oba fudbalska saveza da neće oklevati da nametne nove sankcije, uključujući i moguće isključivanje sa turnira ako njihovi huligani ponovo budu izazivali nerede. Ovo upozorenje nema veze sa bilo kakvim odlukama koje će nezavisna disciplinska komisija doneti u vezi sa incidentima na stadionu - navodi se u saopštenju UEFA.

NAVIJAČ SPARTAKA IZ MOSKVE ZA INFORMER: Mi i Srbi smo pregazili Engleze u Marseju!

Evropska kuća fudbala pokrenula je ranije danas disciplinski postupak protiv Rusije, čiji su huligani na stadionu napali pristalice Engleske.

- Pozivamo i FA i RFU da apeluju na svoje navijače da se ponašaju odgovorno i sa poštovanjem - zaključuje se u saopštenju Evropske kuće fudbala. 

(VIDEO/FOTO) PRŠTALO I NA TRIBINAMA! Rusi i Englezi se nisu smirili ni na stadionu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 7 godina

UEFA mafijaska banda bliska albanskim narko kartelima preti nekome. Ako imaju muda neka obuzdaju PODIVLJALE Engleze. Nisu Rusi Srbi pa da cute i trpe. Je...ce Rusi i vas u UEFA i samo vi landarjte. Iza svega stoje konjkokradice preko bare, nit znaju nit fudbal igraju a HARAJU po Evropskim sportskim institucijama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija