• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

13.06.2016

09:16

IRCI NAPALI SRPSKOG SUDIJU!  Ne može Mažić da sudi na EP, ON NEMA POJMA!

Fudbal

IRCI NAPALI SRPSKOG SUDIJU! Ne može Mažić da sudi na EP, ON NEMA POJMA!

Podeli vest

Irski mediji ispljuvali Milorada Mažića, koji će suditi njihovoj reprezentaciji u večerašnjem meču sa Švedskom. Bio je najgori na Svetskom prvenstvu u Brazilu i dolazi iz nižerazredne srpske lige, kukaju Irci

Srpska petorka
Pomoćnici srpskom arbitru Mažiću biće, kao i obično, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Danilo Grujić i Nenad Đokić

Mediji u Republici Irskoj ispljuvali su na sva usta Milorada Mažića, koji će suditi njihovoj reprezentaciji u današnjoj utakmici E grupe Evropskog prvenstva protiv Švedske (18.00, RTS 1)! Oni su zakukali da ne može srpski sudija da deli pravdu na tako velikom takmičenju jer dolazi iz nižerazredne lige!

Podsetili su se i da je Mažić na jednom navijačkom sajtu ocenjen kao najslabiji arbitar na prethodnom Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.


IBRO, PAZI KAKO SE PONAŠAŠ! Milorad Mažić sudi meč Švedska - Irska

Portal "Bols" brutalno se obrušio na sudiju iz Vrbasa, tvrdeći da on nije čovek kome može biti poverena tako velika odgovornost.

Šveđani se tukli međusobno

Napadači švedske fudbalske reprezentacije Albin Ekdal i Džon Gideti potukli su se na treningu neposredno pre meča sa Irskom, a razlog je fauliranje prilikom igre "sedam na sedam". Portparol reprezentacije Niklas Bodel objasnio je da takve momente ne treba doživljavati ozbiljno.
- Postoje loši gubitnici i loši pobednici koji ismevaju one koji gube. Nekima porazi jednostavno teže padaju nego drugima. U reprezentaciji se tako nešto ne događa često, ali povremeno se desi, recimo kad je ekipa duže na okupu - rekao je Bodel.

"Prvu utakmicu koju naša reprezentacija igra na EP sudiće čovek koji je proglašen za 'najgoreg na poslednjem Svetskom prvenstvu'. Prvi put je izvikan kad je sudio Nemačkoj i Portugalu. Najpre je dosudio sumnjiv penal za Nemce, a onda je isključio Pepea. Portugalci su bili ubeđeni da je pristrasan. Drugi put je sudio Argentini i Iranu, a nakon utakmice selektor Irana Karlos Keiroz zapitao se kako Mažiću savest dozvoljava da mirno spava", napisali su Irci.

Pomoćnici srpskom arbitru biće, kao i obično, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Danilo Grujić i Nenad Đokić. Za četvrtog sudiju određen je Matej Jug iz Slovenije, a za rezervnog arbitra njegov sunarodnik Jure Praprotnik.

Irci naravno nisu propustili priliku da se prisete izjave fudbalera madridskog Atletika Mirande, koji je prošle godine oštro kritikovao Mažića posle jedne utakmice u Ligi šampiona.

Reuters

mojugao

ŠAJ GIVEN

Golman Iraca

Zlatan Ibrahimović odličan je fudbaler, ali Šveđani imaju i druge igrače koji su sposobni da daju golove. Ipak, mora se priznati da je Ibra jedan od najboljih napadača na svetu i, ako sačuvamo njega, biće sve lakše.

- Mislim da sudije iz manjih liga ne bi trebalo da sude značajne utakmice - rekao je tada Miranda, a mediji sa Ostrva se nadovezuju da Mažić dolazi iz izuzetno slabe srpske lige.

Za razliku do medija, selektor irske reprezentacije Martin O'Nil više pažnje posvetio je pripremanju ekipe za susret za Švedskom. Prema njegovim rečima, fudbaleri Irske moraće po svaku cenu da zaustave najboljeg napadača Skandinavaca Zlatana Ibrahimovića.

- Očekujemo tešku utakmicu, ali važno je da se kvalitetno spremimo. Naravno, najveća opasnost nam preti od Ibrahimovića, on je top-klasa i neće biti lako izboriti se sa njim. Ipak, nisam siguran da ću postaviti jednog čoveka da samo njega čuva - poručio je O'Nil.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbija do Pastrika

pre 7 godina

A vi ste za boljeg sudiju?Ovi potomci robovlasnika i dalje misle da su posebni u odnosu na sve sto dolazi sa istoka! Brzih godina ce te shvatiti da duboko gresite ali ce vam biti kasno!

Srecko

pre 7 godina

Nasa liga jeste jadna, ali jadnija od Irske sigurno nije...mislim da je to dovoljno da se kaze

Djole

pre 7 godina

Izgleda da su Irski novinari popili previše Ginisa,a nije im jasno da bi ustvari trebalo da im je sve jedno.Poješće ih Šveđani,a grupu će proći al' sutra,malo sutra!

Baki

pre 7 godina

Imaju veliki pritisak pred meč sa Švedskom. Da li su umislili da mogu pobediti, pa otuda pritisak. U svakom slučaju treba obezbediti alibi unapred. "Najzgodn"i je Mažić, sudija iz "primitivne" lige, da ne kažam primitivne zemlje. Bože sačuvaj me budala. Srbija (ili Jugoslavija) je u istoriji igrala takav fudbal kakav oni nikada neće.

školovaTi

pre 7 godina

Sudiće im sudija koji dolazi iz zemlje koja je prvak sveta u fudbalu.Njima treba da sudi neko iz Albanije to im je mera .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17