• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2016

17:43

(FOTO) UEFA NA POTEZU! Rusi ispunili uslov za izbacivanje sa Eura!

Fudbal

(FOTO) UEFA NA POTEZU! Rusi ispunili uslov za izbacivanje sa Eura!

Podeli vest

Fudbalskoj reprezentaciji Rusije preti uzbacivanje pošto su navijači ove selekcija na utakmici sa Slovačkom zapalili baklju iako je UEFA uputila poslednje upozorenje "baćuškama"

Fudbaleri Rusije izgubili su od Slovačke u drugom kolu, ali neće biti iznenađenje ukoliko bi turnir završili već posle dve utakmice. Iako imaju minimalne šanse za prolaz u sledeću fazu Evropskog prvenstva u Francuskoj, Rusi bi mogli da ispaštaju zbog divljanja navijača.

UEFA im je u utorak dala uslovnu suspenziju i zapretila da će ih izbaciti ukoliko se ponovi još jedan incident, a upravo se to dogodilo tokom meča sa Slovačkom.

Ruski navijači zapalili su baklje i time ugrozili bezbednost publike na stadionu, što im je Evropska kuća fudbala izričito zabranila. Ovim potezom oni su, prema ranije utvrđenim pravilima, zaslužili suspenziju, a sada se čeka odluka UEFA. 

Reuters

(VIDEO) "BAĆUŠKE" KASNO UPALILE MOTORE! Rusija posle poraza od Slovačke na pragu eliminacije - 2:1 

(VIDEO) TUČE NE PRESTAJU! Rusi i Slovaci ukrstili pesnice u Lilu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DS1989

pre 7 godina

a sad Engleze, Francuze, Welzane, Nemce, Ukrajince itd...ok ne mogu Rusi da pobede sada vise ali onda sve ostale izbacite isto jer nisu samo Bacuske pravile s...nja nego i svi ostali.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija