• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2016

22:01

(FOTO) RUSKI NAVIJAČI ČITAJU INFORMER! Braća oduševljena pisanjem našeg lista!

Fudbal

(FOTO) RUSKI NAVIJAČI ČITAJU INFORMER! Braća oduševljena pisanjem našeg lista!

Podeli vest

Ruski navijači, koji su ovih dana glavna vest u svim svetskim medijima, čitaju Informer! Oni su na jednoj od svojih stranica na Tviteru postavili naslovnu stranu našeg lista na kojoj su zajedno sa Rusima i Srbi koji su došli da im pruže podršku

Naslovnu stranu Informera broj 1.253, koja je izašla u ponedeljak, 13. juna stigla je i do bratske Rusije!

Navijači iz ove zemlje postavili su na Tviter nalog onu naslovnu stranu, na kojoj su se i oni našli, i to na tekstu pod nazivom "Srbi sa Rusima mlatili Engleze".

Oni su uz fotku naslovne strane napisali i da su ponosni na braću Srbe koji su došli da budu zajedno sa njima.

 

 

 

NAVIJAČ SPARTAKA IZ MOSKVE ZA INFORMER: Mi i Srbi smo pregazili Engleze u Marseju!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patriota

pre 7 godina

Информер је најбољи, али био би још бољи да је на ћирилици.

srbin delija

pre 7 godina

Srbi i Rusi zauvek Pravoslavna braća! Zvezda-Spartak crveno-bela braća! Rusija je naša majka koja nas je uvek branila, zato živelo večno Pravoslavno bratstvo Srbije i Rusije!

Andjelko

pre 7 godina

bravo momci !!!,iskreno nisam se iznenadio . vreme je da svet vidi rusku silu i kada su navijaci u pitanju. \n

DS1989

pre 7 godina

dosta komentarisem i na Kuriru i telegrafu. Mada tamo stalno brisu komentare koje njima ne odgovara. Ovde na Informeru sta god napisem ne obrise se, svaka cast i jedino vam zameram sto nije na Cirilici kao sto Patriota kaze, promenite to u buducnosti i samo napred :) Braca Rusi sila! nista bez Kacusi ;)

Dragan

pre 7 godina

Primitivne budale.Da se hvalite kako Srbi i debili pijani Ruski prave nerede u tudjoj Zemlji .Franzusi vec poceli sa prekim sudom,tako da ce dosta njih da boravi u Francuskoj jis koju godinu.Za sve ostale dozivotna zabrana ulazka u Zapadnu Evropu .Divljaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17