• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.06.2016

22:27

LEV PROGOVORIO O ČEŠKANJU: Nisam znao šta radim!

Fudbal

LEV PROGOVORIO O ČEŠKANJU: Nisam znao šta radim!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je da nije bio potpuno svestan svog ponašanja, pošto je tokom prve utakmice na Evropskom prvenstvu u Francuskoj snimljen kako stavlja ruku u pantalone

Na snimku se vidi kako Lev stavlja ruku kod prepona, a onda ispod pantalona sa zadnje strane.

- Video sam fotografije narednog dana. Prirodno je da radite neke stvari kojih niste svesni. Ja ih nekako nisam bio svestan. Ali, to se desilo i naravno da mi je žao zbog toga. Puni ste adrenalina i potpuno koncentrisani na ono što se dešava, tako da ne možete biti zaista svesni. Od sada ću se ponašati drugačije - rekao je selektor "pancera".

(VIDEO) PODOLSKI JOŠ LUĐI OD LEVA: Svi mi češemo muda, nije naš selektor jedini! 

(VIDEO) NOVA GADOST LEVA! Selektor Nemačke se navuk'o na "čačkanje" 

(VIDEO) FUUUUJ! Joakim Lev gura ruku u gaće, a onda miriše!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija