• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.06.2016

17:34

PUTIN UDARIO ŠAKOM O STO: Kako je 200 Rusa prebilo hiljade Engleza?

Fudbal

PUTIN UDARIO ŠAKOM O STO: Kako je 200 Rusa prebilo hiljade Engleza?

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je danas huligansko nasilje na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Francuskoj, i upitao se ironično "kako 200 Rusa mogu da prebiju hiljade Engleza"

- Nasilje ruskih i engleskih navijača je budalaština. Sad kad sam to rekao, moram da kažem i da ne razumem kako 200 naših navijača može da prebije nekoliko hiljada Engleza. Mislim da se više pažnje pridaje tučama navijača, a manje fudbalu. Žao mi je što je tako - rekao je Putin na ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Ruski predsednik je pozvao i francuske vlasti da zakon primenjuju jednako na sve umešane u nasilje.

- Pristup organa vlasti bi trebalo da bude isti za sve izgrednike - rekao je Putin.

Ruske vlasti su poslednjih dana kritikovale hapšenje ruskih navijača, naročito onih uhapšenih u blizini Kana. U tuči navijača prošle subote u Marselju između Rusa i Engleza povređeno je 35 osoba, od kojih su skoro svi Britanci. Medju njima je i dvoje teže povredjenih.

RUSI PRETUKLI ŠPANSKE TURISTE! Troje završilo u bolnici!

ZATVOR ZA RUSE! Trojica navijača osuđena na robiju zbog nasilničkog ponašanja

Francuske vlasti su u utorak u Kanu uhapsile 43 osobe. To je izazvalo diplomatske tenzije sa Moskvom, a ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov ocenio je da je to apsolutno neprihvatljivo. U četvrtak je troje ruskih huligana osuđeno na zatvorske kazne od godinu dana, godinu i po i dve godine. Oni su odmah prosledjeni na izdržavanje kazne.

Krivični sud u Marselju je od početka Eura osudio još devetoro ljudi: šest Engleza, dva Francuza i jednog Austrijanca na kazne od mesec dana do godinu dana zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deftones

pre 7 godina

kad vidim ovu facu nemam volje za nista samo plasi ljude

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija