• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

18.06.2016

09:08

OVAKO SU HRVATI NAPRAVILI HAOS: Sve vreme su se došaptavali, navukli su kape...

Fudbal

OVAKO SU HRVATI NAPRAVILI HAOS: Sve vreme su se došaptavali, navukli su kape...

Podeli vest

Sreća je za Hrvate što je grupa huligana koja je pokušala da prekine meč sa Češkom bila malobrojna, ali i ta šaka je stvorila dovoljno haosa. A, on je počeo ovako...

 

 

Sagovornik Jutarnjeg lista koji je bio na toj tribini otkrio je da huligani nisu ni gledali utakmicu, iako je bio prošao 80. minut kada su počeli svoj pir.

Ti su huligani celo prvo poluvrijeme razgovarali i nešto se došaptavali. Uopšte nisu gledali igru. U jednom su trenutku izvukli kape, navukli ih preko lica i krenuli s neredima. Baklje, topovski udari i kako li se sav taj arsenal zove, poleteli su na teren. Uplašio sam se za igrače i redare da ne na stradaju od tih manijaka s tribina. A onda je zagrmelo "cigani, cigani dosta"! Hiljade hrvatskih navijača krenulo je da vređa huligane - ispričao je sagovornik Jutarnjeg lista sa lica mesta.

Francuska policija je pohapsila huligane, ali Hrvati su sada besni na Francuze, jer tvrde da su ih danima upozoravali da će se nešto poput ovog dogoditi. 

Anketa

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Hrvatske. I dok u komšiluku strepe da će biti izbačeni sa Evropskog prvenstva, utisak je da će i ovog puta u Nionu biti milostivi prema Hrvatima, čiji navijači redovno prave ozbiljne incidente, bez nekih drastičnih posledica.

HRVATI OGORČENI! ČAČIĆ: To nisu navijači, to su teroristi! RAKITIĆ: Možda nas oteraju kući!

(FOTO/VIDEO) HRVATI DIVLJALI I PREKINULI MEČ! Huligani ubacivali baklje i petarde u teren!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uvlake

pre 7 godina

A ne oni su njihove gace u dupe, tako da ne ocekujem kaznu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija