• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2016

23:35

HRVATI U EKSTAZI! Rakitić: Mi smo tim, dišemo jedni za druge!

Fudbal

HRVATI U EKSTAZI! Rakitić: Mi smo tim, dišemo jedni za druge!

Podeli vest

Ivan Rakitić posle velikog trijumfa Hrvatske nad Španijom od 2:1 kaže da je razliku napravila činjenica da su "vatreni" veliki tim

- Ovo je fantastično, zaslužili smo ovakvu utakmicu, ovakvu pobedu. Borili smo se do kraja, videlo se koliko dišemo jedni za druge. I kako smo se spremni jedan za drugoga da se bacimo na glavu. To je bila ta razlika - rekao je Ivan Rakitić.

Reprezentativac Hrvatke bio je blizu pogotka protiv Španije za koju kaže da je najbolja reprezentacija sveta.

Joj, ono moje. Da sada to gađam još 500 puta, ne bih to tako pogodio. Zaslužili smo ovu pobedu, nije slučajna.Odigrali smo veliku utakmicu, čestitam svima - kazao je Rakitić i zahvalio se navijačima

I pored velikog trijumfa spušta loptu hrvatski reprezentativac.

- Nećemo se dizati u nebesa, zadovoljno smo i srećni, ali čvrsto na temlji. Uživaćemo u pobedi, a onda idemo da se pripremamo  za nove utakmice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
raketa

pre 7 godina

ni za 10000 godina necete nas stic u nogometu

Djole

pre 7 godina

Ložiš se ti malo na Srpske novine,šta bi sad mi trebali da napišemo?U kojim sve sportovima Hrvatska neće primirisati Srbiji ni za milion godina?Imate odličnu reprezentaciju i daleko će te dogurati(ako vas ne izbace) ali ja baš i nebi bio tako isključiv.Nama fudbalera nikada nije falilo,a konačno smo dobili i ozbiljnog selektora i videli leđa Toletu.Videćemo se uskoro,uzgred ko to beše prvak sveta u fudbalu,pre neki dan,Hrvatska??Ti momci su već uveliko ozbiljni igrači i dolaze,a ti probaj jednog ozbiljnog Hrvatskog mladog igrača,da mi navedeš!Kada vam ova generacija siđe sa scene u bunaru ste!No ne brini verovatno će Maminjo da vam uveze par šiptara i Afrikanaca,koji će na prečac da postanu,za dom spremni domoljubi!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija