• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

23.06.2016

09:10

RUSKA ŠPIJUNKA O SUKOBIMA U FRANCUSKOJ: Isprebijali smo bahate Engleze!

Fudbal

RUSKA ŠPIJUNKA O SUKOBIMA U FRANCUSKOJ: Isprebijali smo bahate Engleze!

Podeli vest

Svetski poznata ruska špijunka Ana Čepman poručila je da su navijači Rusije, iako malobrojniji, dobro isprebijali engleske huligane sa kojima su se sukobili u Francuskoj!

Glamurozna kontraobaveštajka je izjavila da njeni zemljaci nisi bili fer tretirani u izveštajima o tučama.
Ruski fudbaleri su ispali u prvoj fazi Eura jer nisu upisali nijednu pobedu, ali Čepmanova se nije bavila samim šampionatom.

- Svi znaju da su Englezi najdivljiji fudbalski navijači na svetu. Pisanja medija o tučama u kojima su okrivljivali Ruse nisu bila fer - podvukla je Čepmanova.

Zanosna lepotica pojasnila je delovanje engleskih huligana.

- Odlasci u Marsej i pravljenje fudbalskih pogroma je omiljeni provod Engleza. Mnogi čak i ne kupuju karte za utakmice, jer njih ne zanima fudbal, nego im je cilj da pokažu Francuzima ko je glavni. Činjenica da su naši pretukli Engleze uopšte nema potrebe da se komentariše, s obzirom na to da je odnos snaga bio pet na jedan u njihovu korist - jasna je špijunka.

Ruskinja, koja je deportovana iz Amerike 2010. godine kada je FBI otkrio da je dvostruki agent Rusije, smatra da je francuska policija nesposobna.

- Policijske snage koje ne mogu da spreče nemire su uvek najveći krivci za sve probleme - kaže Čepmanova, koja je zadržala prezime muža Engleza.

Crvenokosa zavodnica često na društvenim mrežama brani interese Rusije i otvoreno kritikuje delovanje Zapada i politiku koju vodi.
 

(FOTO) DEPORTOVANI RUSKI HULIGANI PRETE FRANCUZIMA: Vratićemo se, bićemo uz našu braću protiv Velsa!

ENGLEZI NAŠLI KRIVCA: Ruske huligane je u Francusku poslao Putin kao deo specijalnog rata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija