• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

27.06.2016

08:32

TUGA ZA GAUČOSE! Mesi okončao reprezentativnu karijeru!

Fudbal

TUGA ZA GAUČOSE! Mesi okončao reprezentativnu karijeru!

Podeli vest

Lionel Mesi okončao je reprezentativnu karijeru nakon novog poraza u finalu Kopa Amerika. Mesi je bio jedan od tragičara u Njujorku jer je promašio prvi šut u penal seriji sa Čileom koji je slavio 4:2

- Doneo sam odluku. To je to, mnogo sam pokušavao, trudio se, ali tako se trenutno osećam. Mnogo je tužno da nam se to opet dešava, a još sam ja promašio važan jedanaesterac. Da, to je to... - rekao je Mesi.

Mesi je odigrao 113 utakmica za Argentinu i na Kopa Sentenario postao najbolji strelac u istoriji selekcije sa 55 golova.

Međutim, nije uspeo da u reprezentaciji ostvari uspehe kao u klubu, osvojio je samo Olimpijske igre 2008, a izgubio je finale Svetskog prvenstva 2014. i tri finala Kopa Amerika.

Izostanak velikog trofeja sa Argentinom je jedina činjenica zbog koje mu mnogi osporavaju status možda i najboljeg fudbalera svih vremena, s obzirom da je njegov zemljak Dijego Armando Maradona bio prvak sveta sa "Gaučosima".

Argentina je bez trofeja od 1993. godine, ne računajući OI, kada je osvojila svoj poslednji Kopa.

ČILE ODBRANIO KOPA SENTENARIO! Leo Mesi tragičar, promašio penal!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija