• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2016

10:04

RONALDO BRANI MESIJA: Teško mi je kad ga vidim u suzama!

Fudbal

RONALDO BRANI MESIJA: Teško mi je kad ga vidim u suzama!

Podeli vest

Uz bok Leu Mesiju, koji je odlučio da se povuče iz reprezentacije Argentine, stao je - Kristijano Ronaldo! Portugalac je izjavio da se nada da će se as Barselone ipak predomisliti i vratiti u državni tim

 

 

Bez obzira što su na terenu ljuti rivali i što mnogi misle ili priželjkuju da budu krvni neprijatelji, Ronaldo i Mesi su očigledno u neuporedivo boljim odnosima i mnogo više poštuju jedan drugog nego što se veruje.

Mesi je doneo tešku odluku, ali ljudi moraju da shvate da je on tako odlučio i moraju da to prihvate. Na to ga je navela činjenica da nije navikao poraze i razočaranja, da bude drugi. Sa druge strane, ako promašite penal, to vas ne čini lošim igračem, ali mi je jako teško da vidim Lea u suzama. Nadam se da će se vratiti, jer je potreban timu, svojoj zemlji, saigračima - rekao je Kristijano Ronaldo.

Lionel Mesi je posle još jednog poraza u finalu Kupa Amerike, ponovo od Čilea, odlučio da se povuče iz reprezentacije Argentine.

MARADONA OKRENUO PLOČU: Mesi je pobednik, ali ako neće da igra...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija