• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2016

14:56

LALATOVIĆ ZOVE NAVIJAČE U POMOĆ: Na pobedu od prvog minuta!

Fudbal

LALATOVIĆ ZOVE NAVIJAČE U POMOĆ: Na pobedu od prvog minuta!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović pozvao je danas navijače da dođu sutra i podrže ekipu na revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja (20.00)

 

Vojvodina je u prvom meču odigrala nerešeno (1:1) sa Bokeljom u Petrovcu, a strateg Novosađana veruje da će njegov tim iskoristiti sve mane protivnika u drugoj utakmici.

- Očekivanja pred ovu utakmicu moraju da nam budu pozitivna. Igraćemo na našem terenu, protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, što je pokazala i u prvoj utakmici. Dobro se brane, imaju dobru polukontru i kontru, a vidljivo je bilo da su dobri i u skok igri. Tokom proteklih pet dana, radili smo na tome da pokušamo da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo njihove mane. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži. Njihova podrška nam je svakako potrebna - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Šef struke Vojvodine istakao je da njegova ekipa od prvog minuta mora da pokaže karakter i želju.

- Što se tiče rezultata u Petrovcu, sa njim i mogu i ne mogu biti zadovoljan. Primili smo gol iz prekida, ali smo i napravili još jedno tri-četiri stopostotne šanse, koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Međutim, sada ćemo igrati na našem terenu i od prvog minuta ćemo pokazati naš karakter i želju da pobedimo -  istakao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, kadrovska situacija je bolja nego pred prvi meč, ali još uvek neće moći da računa sve igrače.

VOŠA NIJE USPELA DA SLOMI BOKELJ! "Lale" remizirale u prvom kolu kvalifikacija - 1:1


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija