• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2016

15:47

ŠUT KARTA ZA ALBANCE! Skenderbeg izbačen sa evropske scene!

Fudbal

ŠUT KARTA ZA ALBANCE! Skenderbeg izbačen sa evropske scene!

Podeli vest

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) potvrdio je danas da je albanski klub Skenderbeg izbačen iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog nameštanja utakmica

 

 


Sud je tako potvrdio presudu UEFA koja je šampiona Albanije suspendovala iz Evropskih takmičenja u sezoni 2016/17.

Skenderbeg je svoju utakmicu u kvalifikacijama trebalo da odigra protiv mađarskog Ferencvaroša između 12. i 20. jula.

Prvak Mađarske je samim tim direktno prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Klub je ranije naveo da je istraga pokrenuta na osnovu informacija dobijenih od kladioničarskih kompanija, navijaca i medija, a sam klub je demantovao optužbe i istakao da je odluka UEFA nepravedna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija