• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.07.2016

23:42

JUNAK GRIZMAN: Naša je dužnost da zbog navijača pobedimo Portugal!

Fudbal

JUNAK GRIZMAN: Naša je dužnost da zbog navijača pobedimo Portugal!

Podeli vest

Junak pobede Francuske nad Nemačkom 2:0 u polufinalu Evropskog prvenstva Antoan Grizman ne želi da prihvati zasluge nego ističe da uspeh delo tima

- Zaista sam hteo da izvedem penal. Posle sam postigao i drugi pogodak, nakon greške golmana. Lopta mi je pala na nogu. Svi smo bili oduševljeni nakon toga. Bio je to timski rad. Ponosni smo. Ostao nam je još jedan meč. Neće biti lako. Naša je dužnosta da dobijemo tu utakmicu za Francuze - kazao je Grizman.

U finalu će Francuska igrati sa Portigalom koji je eliminisalo Vels.

- Srećni smo što ćemo igrati 10. jula. Ali, moramo da ostanemo čvrsto nogama na zemlji. Malo ćemo uživati večeras ali od petka ćemo da se pripremamo za finale. Drago mi je što smo obradovili navijače, nadam se da će tako biti i posle finala - istakao je dvostruki strelac.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija