• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2016

16:28

PONOVO ĆE RATOVATI! Gvardiola: Dobro poznajem Murinja!

Fudbal

PONOVO ĆE RATOVATI! Gvardiola: Dobro poznajem Murinja!

Podeli vest

Novi trener Mančester sitija Pep Gvardiola prilikom promocije je prokomentarisao i to što će obnoviti rivalstvo sa Žozeom Murinjom, koji je takođe ovog leta došao na klupu drugog kluba iz Mančestera, Junajteda

- Ne radi se ovde o meni ili njemu. Murinjo želi da pobedi, ja želim da pobedim. Dobro se poznajemo. Ovde je teško pobediti bilo koga. Mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog i veliki trener kao što je Žoze, pomogli su mi da dostignem jedan viši nivo.Moje iskustvo protiv njega, zatim Jirgena Klopa sada trenera Liverpula i još mogo treneta iz Španije i Nemačke učinili su me boljim stručnjakom -  kazao je Gvardiola.

Na pitanje da i mu je Siti njaveći izazov u karijeri, Gvardiola je rekao:

- Ne znam, možda je teže bilo kad sam preuzeo drugi tim Barselone, jer sam onda shvatio da je moja karijera gotova. Naravno, kasnije je bilo sjajno i u Barseloni i Bajernu. Morate da pobeđujete svaki dan.  Znam koliko je to teško u poslednje tri, četiri godine u Engleskoj. Nije lako dobiti četiri, pet utakmica u nizu - istakao je Španac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija