• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

11.07.2016

16:22

(VIDEO/FOTO) LUDNICA U LISABONU! Evropski prvaci stigli kući, Ronaldo zapevao!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) LUDNICA U LISABONU! Evropski prvaci stigli kući, Ronaldo zapevao!

Podeli vest

Novi prvaci Evrope, fudbalski reprezentativci Portugala, doputovali su u Lisabon, gde ih je prvo na aerodromu dočekalo nekoliko hiljada navijača, dok je na centralnom gradskom trgu bilo desetine hiljada fanova

 

Avion "Euzebio" kojim su doputovali, dobio je po ulasku u vazdušni prostor Portugala počasnu pratnju vojnih aviona, a na aerodromu je pozdravljen mlazevima iz vatrogasnih kamiona u bojama zastave Portugala.

Reuters



Kapiten reprezentacije Kristijano Ronaldo i selektor Fernando Santoš prvi su izašli iz aviona noseći trofej prvaka Evrope, kada je nastala prava histerija. 

Reuters

Reprezentativci Portugala su prešli u autobus s otvorenim krovom na kojem je krupnim slovima pisalo "ŠAMPIONI" i uputili se ka Predsedništvu, gde će im predsednik Portugala Marselo Rebelo de Sousa uručiti ordenje. Kako prenose portugalski mediji put je potrajati pošto su navijači izašli na ulice kako bi videli i pozdravili evropske šampione.

Reuters
Reuters

Posle druženja sa predsednikom Ronaldo i društvo vratili su se u otvoreni autobus i paradirali ulicama Lisabona slaveći sa navijačima ogroman uspeh.

Ronaldo se dokopao mikrofona!


Portugal je u nedelju u finalu EP u Sen Deniju posle produžetaka pobedio Francusku s 1:0.

Reuters

Bez obzira što je Portugal gotovo redovan učesnik završnice evropskih prvenstava, malo ko je očekivao da Kristijano Ronaldo i ekipa mogu do titule.

Kamere kanala Raša Tudej (Rusija Danas) uživo su pratile doček u Lisabonu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija