• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.07.2016

22:57

NAVIJAČI BARSE ODAHNULI! Lionel Mesi ne mrda sa "Nou Kampa"

Fudbal

NAVIJAČI BARSE ODAHNULI! Lionel Mesi ne mrda sa "Nou Kampa"

Podeli vest

Portparol Barselone Đozep Vives rekao je da Lionel Mesi ne namerava da napusti klub i szao u kraj brojnim spekulacijama

Mesi i njegov otac i agent Horhe su prošle nedelje pred sudom u Barseloni osuđeni na zatvorske kazne od po 21 meseca zbog utaje poreza i moraće da plate ukupno 3,5 miliona evra. 

Prema španskom zakonu kazna manja od dve godine za prekršioce koji počine nenasilna krivična dela može se služiti kao uslovna, pa petostruki najbolji fudbaler sveta i njegov otac neće otići u zatvor. 

Britanski mediji su nedavno preneli da je Horhe Mesi razgovarao s vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem na jahti ruskog milijardera, pa su se pojačale spekulacije da će petostruki najbolji fudbaler sveta napustiti Barselonu.

Te navode negirao je portparol Barselone Đozep Vives. On je putem klupskog sajta pozvao navijače da preko društvenih mreža pruže podršku Mesiju u kampanji: "Svi smo mi Leo Mesi". 

- U kontaktu smo s Mesijevim saradnicima i nemamo utisak da Leo želi da napusti klub. Nismo zabrinuti zbog toga - rekao je Vives, preneli su španski mediji.

MESI BESAN, NAPUŠTA BARSU! Čelsi spremio bogatstvo za Argentinca

LIONELU MESIJU 21 MESEC ZATVORA! As Barselone osuđen zbog utaje poreza!


On je podsetio da je Mesi kao 19-godišnjak potpisao sporne ugovore i dodao da je "dokazano da nije znao za sve detalje".

- Mesi se samo koncentrisao na fudbal i potpisao je ugovore koje su mu njegovi savetnici rekli da potpiše. Mesi nije imao pošten tretman i klub mora da ga brani. Savest nam je čista i nećemo odustati. Pozivamo navijače da se priključe kampanji - rekao je Vives.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17