• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2016

17:32

(FOTO) SKANDALČINA NA POMOLU! Nemci pronašli dokaze da su se Francuzi dopingovali!

Fudbal

(FOTO) SKANDALČINA NA POMOLU! Nemci pronašli dokaze da su se Francuzi dopingovali!

Podeli vest

Ne mogu Nemci da se pomire sa činjenicom da su poraženi od Francuza u polufinalu Evropskog prvenstva te sada "trikolore" optužuju za doping

Nemački Bild prenosi da je posle utakmice između Francuza i Nemaca (2:0) u svlačionici "trikolora" pronađena kutija u kojoj se nalazila prazna tuba Guronsana.

Radi se o stimulansu na bazi kofeina, koji sportisti koriste za oporavak, poboljšava koncentraciju, a potpomaže i otpornost organizma.

 
Iako ovaj kofeinski stimulans nije na listi zabranjenih supstanci, Nemci tvrde da Svetska antidoping agencija svaku supstancu koja sportistima daje prednost u odnosu na protivnika smatra nedozvoljenom. 

- Dokazano je da kofein poboljšava psihičke, a samim tim i fizičke sposobnosti sportiSta. Brže reaguju i zato smatram da je to nedopustivo. To je doping! -  rekao je stručnjak u oblasti dopinga, profesor Fric Sogel.

 

(VIDEO) FRANCUSKA - PORTUGAL U FINALU EURA! Maestralni Grizman skamenio Nemce, Švajni tragičar 2:0


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boskovic

pre 7 godina

I vi ste bili dopingovani 66g u finalu u Engleskoj a to je povrdio i vas doktor pre dve godine.ps.i doktor Juventusa priznao da je Zidanu i saigracima davao zabranjeno voce za izdrzljivost.Javna tajna sa morfijumom Barsa pumpala nozne misice pa ne cudi nas sto je covek narkoman vec od tih dana.Itd. bog samo zna koliko toga ima jos a izacice na svetlo dana za 20-30-40godina.

DS

pre 7 godina

Da,u pravu ste,Bekenbauer je javno priznao da su ljekari godinama dopingovali njemacku fudbalsku reprezentaciju pod izgovorom da im daju vitaminske inekcije. Zato me cudi da Nijemci sada ovako reaguju,a to samo znaci da su cinici i losi gubitnici.A i tako su se nepristojno rugali Brazilcima kad su postali svjetski prvaci. A,citav svijet je pricao kako su Nijemci izdrzljivi i da igraju maksimalnim tempom svih devedeset minuta. Gospodo Nijemci,pogledajte se u ogledalo,ako imate stida i obraza.

ljubisa

pre 7 godina

Stid??Obraz????Njemci?????...dobro ne nasmija pred spavanje...

deda

pre 7 godina

Francuzi, smr-ovi jedni. Sve im je bilo namesteno da se prosetaju do finala. Penal protiv Nemaca, onakav start Payeta bez opomene. Bili su Eu prvaci samo na svom terenu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija