Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2016

20:15

SRPSKI VEZISTA OSTAJE U BUNDESLIGI! Kačar je novi član Augzburga!

Fudbal

SRPSKI VEZISTA OSTAJE U BUNDESLIGI! Kačar je novi član Augzburga!

Podeli vest

Gojko Kačar, nekadašnji reprezentativac Srbije, novi je fudbaler Augzburga, potvrdio je bundesligaš

Bivšem fudbaleru Vojvodine i Herte istekao je ugovor sa Hamburgom, čiji je član bio šest godina. Kačar je sa Augzburgom dogovorio  saradnju do 2018. godine.

- Kada sam gostovao sa Hamburgerom prošle sezone u Augzburgu, nisam mogao ni da pomislim da ću se tako brzo vratiti. Radujem se izazovima u novom klubu. Želim da dam svoj doprinos kako bi se put razvoja kluba nastavio - rekao je Kačar na promociji.

Čelnici kluba polažu velike nade u srpskog internacionalca. 

- U Kačaru smo dobili iskusnog igrača koji je univerazalac, može da igra na više pozicija u timu - rekao je sportski direktor Štefan Rojter. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija