• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2016

10:19

POGBA NAJSKUPLJI FUDBALER SVIH VREMENA! Junajted vraća Pola za 120 miliona evra!

Fudbal

POGBA NAJSKUPLJI FUDBALER SVIH VREMENA! Junajted vraća Pola za 120 miliona evra!

Podeli vest

Još nema zvanične potvrde, ali francuski i engleski mediji bruje da Pol Pogba postaje najskuplji igrač sveta pošto će iz Juventusa preći u Mančester junajted za 120 miliona evra

Pre četiri godine je otišao iz Junajteda kao slobodan igrač, a "đavoli" sada plaćaju previsoku cenu za žestoku grešku koju su napravili.

Juventus je odbio ponudu Mančestera od 101 milion evra, ali je igrač upravi kluba rekao da želi da ode. Lekip je preneo da su klubovi blizu dogovora i da će igrač koštati oko 120 miliona evra, dok je Gazeta navela da će Juventus tražiti 125 miliona evra.

Lekip je pre 12 sati pisao o dogovoru klubova, ali je vrlo brzo demantovano. Juventus ne pristaje na manje od 120 miliona evra. Nije gotovo, ali će biti, pišu Italijani. Navodno bi Pogba mogao da završi i Real Madridu, ali samo pod uslovom da punude više od Junajteda.  

Ako Francuz pređe u Junajted za 120 miliona evra nadmašiće 100,8 miliona, koliko je Real Madrid 2013. godine platio Totenhemu za Gareta Bejla. Francuz će se tako na "Old Traford" vratiti posle posle četiri godine nakon što ga je iz kluba oterao Aleks Ferguson. Nije tada Pogba želeo da se povinuje Fergusonovim pravilima, ali sa danas vraća u klub kao najskuplji igrač sveta.  

Juventus bi trebalo da dobije oko 100 miliona evra, dok će ostatak otići igraču i njegovom menadžeru Minu Raioli, zbog džentlmenskog dogovora klubova.  Pogba će potpisati petogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima, a zarađivaće 15 miliona evra po sezoni s tim što će imati i godišnje bonuse u maksimalnoj visini od pet miliona, pa bi u idealnom slučaju mogao da inkasira čak 100 miliona evra za pet godina.

MALO JE 101 MILION ZA POGBU! Juventus odbio ponudu Junajteda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija