• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2016

13:49

GREŠNI SIN SE VRATIO KUĆI! Mario Gece posle tri godine ponovo u Dortmundu!

Fudbal

GREŠNI SIN SE VRATIO KUĆI! Mario Gece posle tri godine ponovo u Dortmundu!

Podeli vest

Nemački fudbalski reprezentatvac Mario Gece napustio je Bajern i vratio se u Borusiju Dortmund, potvrdio je klub

Gece je sa Borusijom potpisao ugovor do 2020. godine, a u klub se vraća nakon tri godine provedene u Bajernu.

- Kada sam otišao u Bajern 2013. godine, bio sam svestan odluke iza koje se neću kriti danas. Tri godine kasnije, gledam drugačije na tu odluku i dobro razumem navijače koji nisu mogli da je shvate. Moj cilj je da ponovo zaigram najbolji fudbal i usrećim navijače i klub - rekao je 24-godišnji vezista za klupski sajt.

Gece je prošao mlađe kategorije Borusije, za koju je nastupao do 2013. godine, kada je prešao na "Alijanc" arenu i izazvao veliki gnev navijača "milionera".

Tokom tri sezone igranja za Bajern, upisao je 114 nastupa, uz 36 golova i osvojene tri titule u Bundesligi, dva Kupa, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

OPROSTIĆE MU RUŽNU PROŠLOST! "Izdajnik" Gece se vraća u Dortmund

Za Borusiju je odigrao 116 mečeva, uz 31 gol i dve titule šampiona Nemačke i Kup, dok je u finalu Lige šampiona 2013. poražen upravo od Bajerna (2:1).

Sa reprezentacijom Nemačke osvojio je Svetsko prvenstvo 2014. godine, a njegovim golom u finalu protiv Argentine, "panceri" su stigli do titule. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija