• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.07.2016

14:10

I BAČKA BI DA UZME SKALP PARTIZANU! Jelačić: Hoćemo da ih poremetimo!

Fudbal

I BAČKA BI DA UZME SKALP PARTIZANU! Jelačić: Hoćemo da ih poremetimo!

Podeli vest

Trener fudbalera Bačke Spasoje Jelačić rekao je da je Partizan favorit u utakmici prvog kola Superlige Srbije, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da poremeti crno-bele

U prvom prvenstvenom kolu očekuje nas izuzetno teška utakmica. Medjutim, mi smo u predhodnih godinu dana pravili rezultat i davali svoj maksimum da bismo došli do ovakvih utakmica i ovakvog spektakla - rekao je Jelačić, objavljeno je na sajtu kluba.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Bačke i Partizana igra se u nedelju od 19.00 u Novom Sadu.

- Pričati nešto o ekipi Partizana, jednom od najboljih klubova u državi, mislim da je suvišno. Naravno da je u ovom 1. kolu Partizan veliki favorit, ali mi ćemo učiniti sve da probamo da ih poremetimo i da svojim nekim maksimalnim zalaganjem i trudom probamo da prezentujemo sve ovo što smo do sada uradili - dodao je Jelačić.

Trener Bačke pozvao navijače da dođu u što većem broju u Novi Sad i bodre klub u istorijskog meču u Superligi. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bre

pre 7 godina

I vi bi da im uzmete meru!? I treba jer se magare ... dok je u blatu. Sa ovakvim izborom trenera i igrača to može svako... Zašto uništavaju Partizan? Ne znam. Verovatno neka baraba zvana biznismen hoće da kupi za ništa prostor, kao što je bio juriš i na Zvezdu, samo što je Zvezda, bar na izgled, spašena.

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija