• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

22.07.2016

19:26

KOKEZA POTVRDIO PISANJE INFORMERA: Balkanski kup od 2018, šampionu 2.500.000 evra!

Fudbal

KOKEZA POTVRDIO PISANJE INFORMERA: Balkanski kup od 2018, šampionu 2.500.000 evra!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza potvrdio je pisanje Informera da bi od 2018. godine trebalo da se igra Balkanski kup

Kokeza je u  intervjuu za TV Arena potvrdio je da se na prostoru bivše Jugoslavije konkretno razmišlja o osnivanju regionalne lige. On je istakao da su predstavnici UEFA čelnicima regionalnih saveza na sastanku u Moskvi predstavili konkretna rešenja.

- Vrlo je važno da Balkanski kup ne bi ugrožavao domaće takmičenje. Igralo bi se od februara do maja - rekao je Kokeza za Arenu.

Prvi čovek srpskog fudbala ističe da ne treba zanemariti ni finansijski aspekt. 

- Nagrade nisu male, već bi značajno doprinele budžetima svih klubova učesnika. Prvoplasirana ekipa bi dobila oko 2.500.000 evra, a prvih osam ili deset klubova ne bi dobilo ispod 700.000 ili 800.000. To je velik novac za klubove sa našeg područja - rekao je Kokeza.

Predsednik FSS kaže da he UEFA predližila da Balkanski kup startuje u sezoni 2018/2019, a da u njemu učestvuju klubovi iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, svaka država imali bi isti broj predstavnika. 

IGRAĆE SE BALKANSKI KUP! Regionalno takmičenje klubova iz bivše SFRJ planirano za 2018. godinu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Juznoprugas

pre 7 godina

Bedan bednom ne pomaze!Ne treba Srbiji Balkanska liga i pogresno razigravanje regionalnih konkurenata tj ne prijatelja Srbije(osim R.Srpske).Vec nam treba uspesna privatizacija bar 7-8 najvecih Srpskih fudbalskih klubova.Po ugledu na Grcku-Belgiju.Do skoro je i Kipar bio pozitivan primer kako mala zamlja pravi zdravu fudb.ligu!Nikad vise Jugoslavija...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija