• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2016

15:40

ĐURIČIĆ NAPRAVIO PRAVI POTEZ: Neka o meni sude navijači Sampdorije!

Fudbal

ĐURIČIĆ NAPRAVIO PRAVI POTEZ: Neka o meni sude navijači Sampdorije!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Ðuričić kaže da je da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na svetu

Ðuričić će narednih godinu dana igrati za tim iz Ðenove kao pozajmljeni fudbaler Benfike, a italijanski klub imaće pravo otkupa na kraju sezone.

- Srećan sam što sam napokon u Sampdoriji. Mislim da sam napravio odličnu odluku dolaskom u klub velike tradicije koji igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Ne volim da pričam o sebi, neka o tome sude navijači. Uvek sa voleo kreativne igrače, omiljeni su mi bili Kaka i Zidan - rekao je Ðuričić za klupsku televiziju.

Bivši vezista Sautemptona i Anderlehta, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ističe da mu je cilj da odigra što više utakmica u Sampdoriji i pomogne klubu da ostvari ciljeve.

- Rezultati tima su uvek na prvom mestu, ali želim što više golova i asistencija. Uvek sam davao maksimum na terenu, nadam se da ću imati mnogo lepih trenutaka u Ðenovi - zaključio je 24-godišnji fudbaler.

Ðuričić je za nacionalni tim odigrao 24 utakmice i dao četiti gola.
 

FILIP ĐURIČIĆ U SERIJI A! Srpski fudbaler na pozajmici u Sampdoriji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
igor doriano bgd

pre 7 godina

bravo fico,dobro dosao,samo gruvaj idemoooooooo......igor doriano con belgrado J

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija