• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - V. T.

29.07.2016

10:25

MARKO GRUJIĆ POSLE TEŠKOG POTRESA MOZGA: Ničega se ne sećam, NI UDARCA, NI UTAKMICE!

Fudbal

MARKO GRUJIĆ POSLE TEŠKOG POTRESA MOZGA: Ničega se ne sećam, NI UDARCA, NI UTAKMICE!

Podeli vest

Igrač Liverpula Marko Grujić povredio se tokom prijateljskog meča sa Čelsijem u Pasadeni posle sudara glavama sa Bertrandom Traoreom

Trener se potresao
Nije lepo kad se mladom momku dogodi takva povreda, nadam se da nije ozbiljno
Jirgen Klop, menadžer Liverpula

Fudbaler Liverpula Marko Grujić hitno je juče prebačen u bolnicu, pošto je na prijateljskoj utakmici protiv Čelsija u Pasadeni zaradio potres mozga kad se sudario glavom sa Bertrandom Traoreom.

Bio je to žestok duel, posle kojeg je srpski igrač pao na zemlju i odmah se videlo da ne može da ustane, a srećom, kasnije se ispostavilo da je potres mozga bio lakše prirode.

Marko, međutim, kaže da se skoro ničega ne seća, ali da nije zabrinut, jer o njemu brine tim lekara.

screenshot

Zvezda, Partizan, pa Liverpul

Marko Grujić je uoči meča sa Čelsijem britanskim novinarima objasnio koliko je Liverpul popularan u Srbiji.
- Finale Lige Evrope Liverpul - Sevilja gledao sam u Beogradu, a oko mene je bilo maltene 2.000 navijača "crvenih". Posle Zvezde i Partizana, Liverpul je najpopularniji klub u Srbiji. A vidim da je tako i svuda u svetu - objasnio je Grujić.

- Dobio sam mnogo poruka iz Srbije na društvenim mrežama. Hvala Bogu, sad sam dobro, ali imao sam manji potres mozga koji je prouzrokovao privremeni gubitak pamćenja. Ne sećam se uopšte kako je došlo do kontakta sa igračem Čelsija, kao što se ne sećam najjasnije ni jednog dela utakmice - objašnjava Grujić za Informer i dodaje:

- Odmah posle duela, odvežen sam u bolnicu, ali su me ubrzo pustili. Važno je bilo da odmorim, pod nadzorom sam vrhunskih Liverpulovih doktora, tako da ne brinem. Biće sve u redu.

Čelsi je pobedio sa 1:0 golom Gerija Kejhila i to upravo preko Grujića, koji ga je čuvao prilikom kornera. Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je posle meča, dok još nisu bili poznati pregledi Grujića, da ga mnogo više od rezultata brine zdravstveno stanje srpskog internacionalca.

- Trenutno je najveći problem to što je Grujić u bolnici i ničega se ne seća. Nadam se da nije ozbiljnije povređen, ne bi bilo dobro. Ovakve povrede na pripremama su veliki problem, a pogotovo nije lepo kad se mladom momku dogodi takva povreda - naglasio je Klop.


(VIDEO) GRUJIĆ U NOKAUTU! Fudbaler Liverpula zaradio potres mozga protiv Čelsija!

Utakmica je bila prijateljska, ali daleko od miroljubive. Pokazano je čak šest žutih kartona zbog oštrih startova, a vezista Čelsija Seks Fabregas dobio je direktan crveni karton zbog suludog starta otvorenim đonom na novajliju Liverpula Ragnara Klavana.


KLOP ZABRINUT ZA GRUJIĆA: Dobio je takav udarac da se ničeg ne seća!

Nemački stručnjak nije u tome, ipak, video ništa strašno.

- Klavan je dobro, dobio je malo jači udarac, ali sve je OK. Ne mislim da su igrači izašli iz okvira korektne borbe, normalno je da bude tenzije i jačih startova, ali sve je to bilo u normalnim granicama. Fabregas je zaslužio crveni karton, ali posle utakmice je došao u našu svlačionicu i izvinio se - ispričao je Jirgen Klop.

Najkasnije u ponedeljak ujutru ekipa Liverpula vratiće se u Evropu, a ukoliko menadžer Jirgen Klop timu odmah da slobodno, Grujić će doći u Beograd, kako bi prisustvovao utakmici Crvene zvezde i Ludogoreca.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija