• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2016

14:51

MURINJO, ZABORAVI NA MATIĆA: Zbog Kontea se ponovo osećam važnim!

Fudbal

MURINJO, ZABORAVI NA MATIĆA: Zbog Kontea se ponovo osećam važnim!

Podeli vest

Engelski mediji spakulišu danima o pelasku Nemanje Matića u redove Mančester junajteda, ali sudeći po rečima srpskog reprezentativca neće će nigde iz Čelsija

Nemanja Matić kaže da se ponovo oseća važnim igračem i da mu mnogo znače reči podrške novog menadžera Antonija Kontea. Konte je poručio da Srbina vidi kao jednog od ključnih igrača, uprkos tome što je na njegovu poziciju došao N''Golo Kante iz Lestera.

- Ono što mi je Konte rekao čini me srećnim. Veoma cenim njegove reči i lepo ih je čuti. Prošla sezona bila je čudna za nas i naravno da nisam srećan što smo završili na 10. mestu. Bilo je mnogo teških trenutaka za mene, o kojima nisam govorio - rekao je Matić za Standard Ivning.

On je dodao da mu je veoma bitno to što ga Konte vidi u svojim planovima, jer ima želju da ostane u londonskom timu.

- Imam ugovor još dve i po godine i uvek ću davati sve od sebe. Konte je igrao fudbal na vrhunskom nivou i zna da prenese znanje. Dve nedelje sarađujemo i vidi se da je odličan stručnjak. Uveren sam da će Čelsi napredovati pred njegovim vođstvom - zaključio je srpski reprezentativac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosmos

pre 7 godina

Pa napredovati morate jel gore od onoga sa murinjom ne moze. I sica mihajlovic da uzme chelzi bili bi bolji nego prosle godine!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17