• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.08.2016

12:05

FERGUSONU SE OVO NEĆE SVIDETI! Runi: Murinjo ne viče i ne baca stvari!

Fudbal

FERGUSONU SE OVO NEĆE SVIDETI! Runi: Murinjo ne viče i ne baca stvari!

Podeli vest

Kapiten Mančester junajteda Vejn Runi rekao je danas da novi trener te ekipe Žoze Murinjo želi da pobedjuje, ali i da ne viče i ne baca stvari okolo.

Legendarni trener Mančester junajteda Aleks Ferguson, koji je za 27 godina na Old Trafordu osvojio brojne trofeje, bio je izrazito temperamentan, često je vikao, a jednom prilikom je u svlačionici kopačkom pogodio u lice fudbalera Dejvida Bekama. Murinjo je, za sada, mirniji. 

Junajted je na svom terenu odigrao protiv Evrtona bez golova, u prijateljskoj utakmici posvećenoj karijeri Vejna Runija. Runi je karijeru počeo u Evrtonu, odakle je 2004. godine otišao na "Old Traford". 

Kapiten Junajteda rekao je da Murinjo ima dobre i jasne veštine komunikacije.

- On, trenutno, nije neko ko će doći i početi da baca stvari, za sada nije. Nikada ne znate kako će biti kada sezona počne. On je takmičarski nastrojen i želi da pobedi u svakoj utakmici, bilo da je prijateljska ili u Komjuniti Šildu. On prenese svoju poruku. Želi da pobedi, ali ne viče previše - rekao je Runi za Skaj Sports.

- Murinjo mnogo očekuje od svojih igrača i dok priča, vidite njegovu auru i poruku koju vam šalje. On želi pobede. Želeo je i protiv Evertona, a to nam je ponovio u poluvremenu. Kada igrate za Mančester junajted, čak i u prijateljskoj utakmici, želite da pobedite. Nažalost, mi nismo pobedili, ali moja porodica i ja ćemo se sećati tog meča -  dodao je Runi.

On je ocenio da je njegova ekipa dobro odigrala protiv Evertona, uprkos tome što nije pobedila. Mančester junajted će u nedelju na Vembliju igrati protiv šampiona engleske Lestera za trofej Komjuniti Šild.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija