• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2016

20:20

(VIDEO) BARSA 6, SUAREZ 3, MESI 2! Katalonci pregazili Betis na "Nou Kampu"!

Fudbal

(VIDEO) BARSA 6, SUAREZ 3, MESI 2! Katalonci pregazili Betis na "Nou Kampu"!

Podeli vest

Lionel Mesi i Luis Suares jedva su čekali početak šampionata u Primeri i već na startu u meču sa Betisom priredili su šou navijalčima - Katalonci su slavili sa 6:2.

Katalonci su već osvojili Superkup, a pokazali su da će i ove sezone biti glavni konkurent za titulu.

Mrežu gostiju iz Sevilje načeo Arda Turan u šestom minutu. Kada je Kastro u 21. minutu izjednačio delovalo je da će Barsa imati težak posao. Međutim,  do poluvremena su meč prelomili Mesi u 37. minutu sjajnim udarcem sa oko 20 metara i Suares pet minuta kasnije. 

U nastavku se Barsa poigravala. Suares je postigao još dva, Mesi jedan gol, a Kastro je šest minuta pre kraja postavio konačan rezultat. Suares je inače postigao četiri het-trika na poslednje četiri utakmice u Primeri.

 

PRIMERA

1.KOLO


Petak
Malaga – Osasuna 1:1 (0:0)
(Huanpi 56 – Merida 85)

Deportivo – Eibar 2:1 (0:0)
(Moskera 69, Perez pen 87 – Ramis 55)

Subotu
Barselona – Betis 6:2 (3:1)
(Turan 6, Mesi 37, 57, Suarez 42, 56, 82 – Kastro 21, 84)

Granada – Viljareal 1:1 (0:0)
(Ponse 65 - Kastiljeho 61)

Sevilja – Espanjol (22.15)

Nedelja
Sporting – Atletik Bilbao 18.15
Real Sosijedad – Real Madrid 20.15
Atletiko Madrid – Alaves 22.15

 

Ponedeljak
Selta – Leganjes 20.00
Valensija – Las Palmas 22.00 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija