• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.08.2016

17:48

ON DINAMU LŠ, A "MODRI" NJEMU...Nećete verovati koliko će heroj Zagrepčana zarađivati!

Fudbal

ON DINAMU LŠ, A "MODRI" NJEMU...Nećete verovati koliko će heroj Zagrepčana zarađivati!

Podeli vest

Dinamo iz Zagreba izborio je plasman u Ligu šampiona po šesti put, a junak utakmice protiv Salcburga bio je napadač El Arbi Hilel Sudani, postigao je gol u petom minutu prvog produžetka

Heroj "modrih" je propisno nagrađen. Dobio je novi ugovor do 2019. godine i godišnjom platom od 1.000.000 evra! Sudani je tako postao najplaćeniji igrač Dinama, prenose hrvatski mediji.

Stari ugovor isticao mu je na leto 2017. godine. Imao je unosne ponude kineskih klubovia, ali je odlučio da ne napusti Zagreb.

Sudani je pojačao Dinamo pre tri godine iz Vitorije Gimarais za 900.000 evra. Trenutno se procenjuje na 4.500.000 evra. Postigao je 54 takmičarska gola za nepune četiri sezone u dresu hrvatskog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 7 godina

Isto kao Partizanove i Zvezdine bombe.(Činjenica samo je Partizan doveo 15 bombi,Zvezdine igraju fudbal),a savet mudraca,mlohavi i nasmejani će sve te bombe, što loptu šutnu ali veoma retko,obično kući u dnevnoj sobi,da prodaju za milioooone!!

miile

pre 7 godina

ko reskira,profitira...a, naši alhemičari bi od fekalija pitu da praven

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija