• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2016

22:12

(VIDEO) BARSA POKORILA BILBAO! Rakitić za pobedu Katalonaca, moćni Las Palmas!

Fudbal

(VIDEO) BARSA POKORILA BILBAO! Rakitić za pobedu Katalonaca, moćni Las Palmas!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedili su u drugom kolu kao gosti ekipu Atletik Bilbaa minimalnim rezultatom

Pogodak koji je doneo pobedu Kataloncima na teškom gostovanju postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u 21. minutu.

Imali su Katalonci nekoliko prilika da novim golom reše pitanje pobednika, ali Luis Suarez je propustio nekoliko šansi, pa su gosti strepeli do kraja meča.

I Bilbao je imao svoje prilike, ali nisu ih iskoristili, tako da su gosti u barselonu odneli sva tri boda.

Fudbaleri Las Palmasa pobedili su na svom terenu Granadu sa ubedljivih 5:1. Golove za domaći tim postigli su Nabil El Žar u 23. i 69. minutu, Kevin Prins Boateng u 51, Figeroa Momo u 72. i Serhio Arauho pet minuta pre kraja meča. Jedini gol za Granadu postigao je Žeremi Boga u 45. minutu. 

Utakmica između Alavesa i Sportinga završena je bez golova.

PRIMERA

2. kolo

Nedelja
Alaves - Sporting  0:0

Las Palmas - Granada  5:2 (1:1)
(El Žar 23, 69, Boateng 51, Momo 72, Arauho 85 - Boga 45)

Bilbao - Barselona  0:1 (0:1)
(Rakitić 21)

Viljareal - Sevilja  22.15

Subota
Eibar - Valensija  1:0 (0:0)
(Leon 62)

Osasuna - Real Sosijedad  0:2 (0:1)
(Huanmi 45, Garsija 82 ag)

Real Madrid - Selta  2:1 (0:0)
(Morata 60, Kros 82 - Oreljana 67)

Leganjes - Atletiko M.  0:0

Petak
Betis - Deportivo  0:0

Espanjol - Malaga  2:2 (1:0)
(Moreno 28, Baptistao 61- Ljorente 67, Čarls 90)

Tabela: Las Palmas 6, Barselona 6, Real Madrid 6, Deportivo 4, Leganjes 4, Sevilja 3, Sporting 3...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija