• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.08.2016

17:32

GRUJIĆ MEĐU "ORLIĆIMA": Kada Srbija zove, nema biranja!

Fudbal

GRUJIĆ MEĐU "ORLIĆIMA": Kada Srbija zove, nema biranja!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Marko Grujić došao je na okupljanje A tima, ali je onda odlučeno da bude pozajmljen mladoj reprezentaciji

Mlada reprezentacija Srbije počela je pripreme za dva važna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Italije u Vićenci, 2. septembra, i četiri dana kasnije u Novom Sadu, kada će rival biti Republika Irska.

"Orlići" će dobiti pojačanje jer će Marko Grujić biti na raspolaganju Tomislavu Siviću.

Kada reprezentacija zove onda ne biram i ne gledam o kojoj se selekciji radi. Imam ogroman motiv kada igram za državni tim, a dogovoreno je da sada budem uz "orliće" a onda da se vratim u A reprezentaciju. Očekuje nas teška utakmica u Vićenci i nadam se dobrom epilogu - rekao je Grujić na okupljanju.

Osim njega, selektor "orlića" će na raspolaganju imati i Andriju Živkovića i Nemanju Maksimovića.

(FOTO) "ORLOVI" SE NAOŠTRILI ZA IRSKU! Muslin: Samo ako svi daju maksimum stići ćemo u Rusiju! 

TAKO MUSLIN POZIVA NA JEDINSTVO: Potrebna nam je podrška kao što je ima Zvezda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija