• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

31.08.2016

11:20

(VIDEO) SUDIJSKA KOMISIJA OCENILA: Nema penala ni za Partizan, ni za Zvezdu!

Fudbal

(VIDEO) SUDIJSKA KOMISIJA OCENILA: Nema penala ni za Partizan, ni za Zvezdu!

Podeli vest

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije ocenila je da nije bilo penala ni za Partizan, niti za Crvenu zvezdu u prethodnom kolu Superlige

 

 

Komisija se zvanično još nije oglasila sa zaključcima o suđenju u prethodnom kolu, ali kako saznaje Žurnal, procena je da Partizan nije oštećen protiv Rada, dok Novi Pazar jeste protiv Crvene zvezde.

Arbitar sa meča Partizan - Rad, Novak Simović, dobio je dobru ocenu, pogotovo što je, po mišljenju članova komisije, ispravno procenio da nije bilo prekršaja nad Leonardom da bi crno-beli dobili kazneni udarac.

Nasuprot tome, stav komisije je da je sudija Milan Ilić pogrešio kada je na utakmici Novi Pazar - Crvena zvezda dosudio penal za crveno-bele kod rezultata 0:0, što je izazvalo haos na stadionu kraj Jošanice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

ako ono nij ebio klasican faul nad kangom onda ja neznam sta je faul svaka cast vama strucnjacima koji ste ovo procenili sta reci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17