• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

31.08.2016

23:29

GOTOVO JE, NAPOLI JE DOVEO MAKSIMOVIĆA! Nikola postao najskuplji srpski fudbaler svih vremena!

Fudbal

GOTOVO JE, NAPOLI JE DOVEO MAKSIMOVIĆA! Nikola postao najskuplji srpski fudbaler svih vremena!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović potpisao je večeras ugovor sa Napolijem i to u Rimu, bez pređenog lekarskog pregleda

 

Maksimović je krenuo jutros za Napulj na lekarske preglede i potpisivanje ugovora preko Frankfurta, ali  je aerodrom evakuisan zbog dojave da je podmetnuta bomba.

Posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da je dojava lažna, ali šteta je već napravljena, dva terminala su bila potpuno ispražnjena, letovi odloženi i nastao je haos.

Jedan od tih otkazanih letova je i onaj za Napulj, koji je čekao Nikola Maksimović.

Srpski as je trebalo po popodnevnim informacijama da sleti u Napulj oko 19.30, ali od toga nije bilo ništa. Zato je konačan dogovor postignut da se nekako, bilo kako, domogne do Rima, gde će ga dočekati emisari Napolija i da odmah potpišu ugovor. Bez lekarskog pregleda!

Sve se završilo sat vremena pre ponoći, ugovor je potpisan, overen u FS Italije i Nikola Maksimović je zvanično postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, pošto je transfer vredan najmanje 25 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija